WIN: 5x cd For Bitter or Worse van Anouk

Ja hoor mensen, vandaag ligt ‘ie officieel in de winkel: For Bitter or Worse van Anouk. De zangeres heeft het album gisteren gepresenteerd in Paradiso en ik heb geen enkele negatieve reactie kunnen ontdekken. Door duizenden is er halsreikend uitgekeken naar het album en NLpop mag er vijf weggeven. Je hoeft alleen maar even creatief de volgende vraag te beantwoorden:

Wat zou jij doen om Anouk op te vrolijken?

Mail je antwoord naar [email protected] ovv prijsvraag Anouk voor maandag 21 september. Dan worden de cd’s verstuurd, zodat je al lekker snel kunt luisteren.

Vergeet niet je adresgegevens te vermelden. En de voorwaarden: je kunt maximaal 1x inzenden. Inzendingen via automatische diensten als Windeprijsvraag zijn uitgesloten van deelname en hoeven dus ook niet in te zenden. Gebeurt dat wel, dan zullen al deze inzenders bij de Opta worden aangegeven als spam. Prijswinnaars worden ook per mail op de hoogte gesteld.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WIN: 5x cd For Bitter or Worse van Anouk

  1. Pingback: Julia zingt Michel tijdens showcase Anouk in Paradiso (video) | Nlpop

  2. monique

    ben nu al helemaal verslaafd aan de nieuwe cd!

      /   Reply  / 
  3. sinneke

    shalali shalala zingen voor Anouk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>