Julia zingt Michel tijdens showcase Anouk in Paradiso (video)


Het optreden waar iedereen het over heeft. En dat is knap, aangezien er maar 2000 mensen in Paradiso gisteren waren. De 14-jarige Anouk-fan Julia komt het podium op en zingt Michel. Voor een amateur echt heel goed.

Uiteraard gaan er verhalen over een vooropgezet plan en een stunt. Een stunt is het zeker. Over Julia is verder niet heel veel bekend, maar het gaat om de dochter van bestsellerauteur Saskia Noort: Julia Schellekens.

Vanavond ongetwijfeld meer in De Wereld Draait Door, waar Anouk gezellig aanschuift.

Check ook de NLpop-prijsvraag en win For Bitter or Worse!

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Julia zingt Michel tijdens showcase Anouk in Paradiso (video)

  1. Ray

    Stunt, al is het wel een erg goede. De manier hoe ze beweegt en zingt kan bijna niet anders dan ingestudeerd zijn of het moet echt een ras talent zijn in dat geval adviseer ik Sony BMG haar direct vast te leggen.

      /   Reply  / 
  2. Sjors

    Gezellig aanschuift? Anouk kan weer eens alleen kritiek leveren op anderen (Madonna). De Queen of Pop staat mijlenver boven dat chagrijn. Maargoed, Anouk heeft blijkbaar niet door dat ze een goedkoop aftreksel van Madonna aan het worden is.

      /   Reply  / 
    1. Pulse

      Wat een domme vergelijking
      Anouk kan teminste zingen…

        /   Reply  / 
  3. Inge

    @ Sjors: Sorry hoor, maar Madonna stelt qua stem heel weinig voor. Zij staat bekend om de show eromheen, daarom playbackt ze ook regelmatig met optredens, iets wat ik belachelijk vind… Anouk kan ten minste wel waanzinnig zingen, way better dan Madonna!

      /   Reply  / 
    1. Sjors

      Hier heb je ongelijk in. Madonna heeft de afgelopen twee tournees nooit geplaybackt en tijdens andere optredens zingt ze tevens altijd live! Houd het wel bij de feiten. Madonna kan wel degelijk zingen, maar als je je niet in een artiest verdiept, weet je dat natuurlijk niet. Madonna is de bestverkopende vrouwelijke artiest allertijden, die ook continu succes heeft gehad. Anouk is daarbij vergeleken niks.

        /   Reply  / 
      1. Jeroen

        Dat is ook niet genuanceerd. Als je beide stemmen vergelijkt, moet je wel de conclusie trekken dat Anouk beter kan zingen. Dat wil niet zeggen dat iedereen Anouk mooier moet vinden zingen, maar qua talent heeft Anouk een streepje voor. Ze is ook op geen enkele manier een aftreksel van Madonna, ze doen allebei hun eigen ding.

          /   Reply  / 
        1. Sjors

          Ik heb respect voor Anouks muziek en carrière. Maar Madonna heeft toch echt meer talent dan Anouk. Anders zou Anouk wel meer bereikt hebben. Madonna is niet alleen een zangeres, maar ook een danseres, tekstschrijver, boekenschrijfster, actrice (Golden Globewinst), producer, regisseuse etc. Bovendien weet Madonna al 26 jaar aan de top te staan. Afgelopen maand heeft ze de succesvolste tournee van een soloartiest ooit afgerond. Daar moet je toch wel enig talent voor hebben. Goed kunnen zingen is ook gedeeltelijk subjectief. Voor mij is Madonna de zangeres die mij live het meeste weet te raken, voor anderen is dat Anouk.

            /   Reply  / 
  4. visit

    This site is truly a great resource thanks for all your hard work

      /   Reply  / 
    1. jip

      anders gaan Sjors en Jeroen een keertje samen bier drinken en niet meer miepen over beter/selchter…

        /   Reply  / 
      1. Ray

        Bijzonder om weer eens te zien hoe on topic men altijd kan reageren. Wat heeft Lisa hiermee te maken? Wat heeft de uitspraak van Anouk over Madonna met dit artikel te maken?

        Is er inmiddels al meer bekend over die Julia? Waar komt ze zo ineens vandaan?

          /   Reply  / 
        1. Jeroen

          Julia is dus de dochter van Saskia Noort en ik heb in interviews met Saskia gelezen/gehoord dat ze er van droomt de muziek in te gaan, dus voila hier is ze.

            /   Reply  / 
  5. Jeroen

    @ Sjors: Madonna is meer een entertainer, ik zeg niet dat ze talentloos is, maar ik heb het nu puur over haar stem. Kijk naar Britney, die kan geen noot zingen en toch is de een van de meest succesvolle artiesten van dit moment.

      /   Reply  / 
  6. marian

    Ik voel mij nou wel beledigt als Madonna fan, en Madonna maar flink afkraken gister he? hopelijk ben je net zo fit en zie jij er net zo goed uit op je 51 :ste als Madonna.
    Maar, i don’t think so, na jou kop gister te gezien te hebben lang gelee op tv.
    Bekijk jezelf eens terug bij De wereld draait door, de zwaartekracht is wel erg vroeg begonnen bij jou, en je bent nog lang geen 51 jaar..
    wil je daarom niet zo vaak meer optreden, laat staan als je 50 jaar bent, zie jij er gewoon niet meer uit, en dit weet je.
    Kijk naar je zelf naar de uitzending van gistern De wereld draaid door, wat is er met je gezicht?
    leek wel of je een scheef gezicht had, de linkerkant is gaan zakken. zwaartekracht? tegen je hand leunen om het te verdoezelen helpt niet meer he?.

    En op het podium ben je zo nep als wat, met je ow sooo coole spastische dans bewegingen van je, dat mensen dit niet zien???

    Madonna is real, you zo fake als wat!

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Zooooow, Marian heeft het niet helemaal begrepen geloof ik…

        /   Reply  / 
  7. RJ

    Anouk moet eerst eens leren zingen zonder Nederlands accent voordat ze commentaar gaat leveren op anderen.

      /   Reply  / 
  8. heh!

    Anouks amerikaanse carriere is ook geflopt. en dan heeft ze wat te mekkeren over de grootste vrouwelijke wereldster Madonna? dat ze beter nu moet ophouden met zingen en entertainen want ze is al 50 jaar??? ‘ en de kleren die Madonna draagt kan toch niet?? ze is al 50 jaar!
    Nou anoukie, ik wil jou wel eens zien als jij 50 jaar bent! we wachten af.

    jalours??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>