Lisa Lois brengt nieuwe single naar De Wereld Draait Door

No Good For Me is al door 100 duizenden mensen beluisterd, maar vanavond zal het nummer door nog eens miljoenen oren gehoord worden. Lisa Lois is te gast in De Wereld Draait Door en mag daar alles vertellen over haar nieuwe single. Haar eerste eigen nummer, na de Leonard Cohen-cover Hallelujah, waarmee ze X Factor 2 glansrijk won.

Bij mij staat het nummer sinds vorige week zeer frequent op, prachtig liedje geworden. Zelf vind ik ‘m beter dan Hallelujah, maar met dat nummer had ik dan ook erg weinig. Ben benieuwd hoe het liedje live gaat klinken vanavond!

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Lisa Lois brengt nieuwe single naar De Wereld Draait Door

  1. Richard

    Wat ik altijd jammer vind is, dat artiesten het nummer altijd maar een minuut mogen zingen, echt zonde altijd

      /   Reply  / 
  2. Gijs

    Je zult zien dat de downloads na vanavond helemaal door het dak schieten! Als je als artiest tegenwoordig succes wil hebben moet je slimme managers hebben die je een optreden kunnen bezorgen bij DWDD of Paul de Leeuw oid. Kijk maar naar Miss Montreal: behalve Just a flirt geen succes, maar na PdL afgelopen weekend staat ze opeens in de Itunes top 50! Niks ten nadele van Lisa, maar ik vind het eigenlijk niet meer leuk dat succes en verkopen steeds meer van dit soort dingen gaat afhangen…

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      De cd van Miss Montreal begon al goed te lopen na haar optreden in de Show van Johnny de Mol, dus niet alleen door Paul de Leeuw

        /   Reply  / 
      1. Gijs

        Precies mijn punt @lbert: exposure in populaire tv programma’s stuwt de downloads en verkopen enorm op, of het nu door PdL, DWDD of het programma van de Mol komt maakt dan niet uit. Overigens (als je tenminste die show van de Mol van onlangs bedoelt) is de CD van Miss Montreal daardoor weer binnengekomen in de album top 100. Daarvoor was de belangstelling weggezakt. In Itunes zie je bv. ook dat nummers die gezongen zijn in Popstars van afgelopen vrijdag opeens ook weer gedownload worden. Dus nogmaals: slimme managers zorgen voor veel tv exposure (waar of hoe dan ook) voor hun artiesten, dan verkoopt het extra veel!

          /   Reply  / 
  3. manon

    Denk ook dat Lisa t niet van de airplay moet hebben… Heb t nummer nog nooit op de radio gehoord, laat staan de clip gezien op TMF. Dit soort dingen ( deze optredens) is t enige om te laten weten voor haar dat die single er is ;) Dit is haar enige promotie. Ik vraag me af of ze gaat scoren, maar ik denk van niet.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      single is donderdag geprimeurd op Radio 2. Daarna duurt het even voordat het op de playlist komt, zeker in een hoge rotatie.

        /   Reply  / 
      1. manon

        we zullen zien ;)

          /   Reply  / 
        1. Helen

          Hij komt zeker wel op de playlists schat ik zo in. Smash FM draait ‘m al trouwens.

          Overigens is de officiele release pas op 13 november en is de clip nog niet eens klaar dus logisch ook nog niet te zien bij TMF….

            /   Reply  / 
    2. Gijs

      Makkelijk bij te houden hoor als je een beetje geinteresseerd bent in muziek, zoals via deze blog :-D of FMC bv. Maar zeker weten dat het gaat scoren, ze staat nu al op nummer 4 in Itunes! Nogmaals, na vanavond zal half NL wel haar single downloaden en staat ze binnen no time op nummer 1. Zal de eerste zijn (uit een talentenjacht) die dit gaat lukken, met haar (echte) debuutsingle een nummer 1 halen!

        /   Reply  / 
      1. manon

        Ik vraag het me sterk af… maar we zullen zien.

          /   Reply  / 
      2. Helen

        Wat is een (echte) debuutsingle? Een debuutsingle is toch gewoon een eerste single (bij Nikki deden ze dat ook al maar slaat nergens op). Jim stond ook met zijn 2e single op 1 dus helemaal de eerste zal ze niet zijn als het haar lukt.

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Die tellen niet als debuutsingles. Dat zijn gewoon de al voorgekauwde marketinghits na het winnen van zo’n programma. O ja, Jim op 1 gestaan met zijn debuutsingle? Nog altijd op 2. Stop nou eens dingen te zien die er niet zijn. Jim heeft net al alle andere een gemaakte nr 1 hit op zak, die ook maar 9 weken stond genoteerd. Dus ook heeft hij nooit echt grote sucessen gehad als popzanger. En ga nou niet zeggen maar in de top 100 wel, die lijst is voor mij de geloofwaardigheid allang verloren.

            /   Reply  / 
      3. BoycotIdols

        Geloof je het werkelijk zelf. Men is dit soort artiesten nogal beu aan het worden. Ook Lisa Lois is niet meer dan een gehypt popzangeresje met een ‘stempel’.
        Als zij het vervolgens toch niet haalt, gaan jullie misschien dan eens beseffen dat het allemaal fake is? Of staan de oogjes alweer wijd open om in een volgende Idols/Popstar/X Factor-hype te trappen?

          /   Reply  / 
        1. @lbert

          AHaha over geloofwaardigheid gesproken, of het gebrek er aan, wel es aan je zelf gedacht, kijk es goed in de spiegel Jan kritiek

            /   Reply  / 
      4. Gijs

        @Boycotidols: klopt helemaal! Die verplichte nummers die na het winnen van zo’n talentenjacht worden uitgebracht tellen niet echt mee. Is vaak uiteindelijk ook niet de stijl waarin de echte talenten mee door willen. Ja, Jamai, Jim, Rafaella, Floortje, Red en consorten bleven keurig in het stramien meegaan met hun vervolgsingles, maar degenen met meer muzikaal talent (naar mijn persoonlijke mening) hebben echt voor hun eigen muziekstijl gekozen. Boris, Nikki en nu Lisa doen hun eigen ding. Met of zonder succes, daarvoor alleen al geef ik ze respect!

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          He he, iemand met een wat realistischer visie. Precies. Alhoewel ik van Nikki en Lisa nog niet geloof dat ze hun eigen ding doen. Doen ze dat wel, komen ze uiteindelijk verder.
          Let op, Gijs. Dadelijk komt er weer zo’n nieuw groepje en je zal zien wat na zo’n show weer even een hit scoort. In deze visie heeft trouwens nog geen enkele van deze lui een nr 1 gescoord.

            /   Reply  / 
  4. Gijs

    Soms voel ik mij zoooo oud (ben ik ook, haha) want dan mis ik de goeie ouwe tijd dat bandjes eerst in kleine kroegjes begonnen en langzaam maar zeker een fanschare wisten op te bouwen. De groten der aarde (Beatles, Stones, Queen etc.) zijn allemaal zo begonnen en kijk wat daar van is terecht gekomen ;-) . Maar goed, talentenjachten zoals Idols, Xfactor etc. is echt denk ik echt iets van deze tijd: I want it all and I want it now!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Anders ik wel. En raad eens, de meeste van die bandjes zijn og actief. Hoe dat komt, ze zijn oprecht bezig met hun ding, niet om even te scoren.
      Neem Golden Earring. Gaat al 4 decennia mee. De Idol/X factor/Popstar die dat gaat lukken moet nog geboren worden…
      Maar ja in de ze tijd vind men het allang best van wat men voorgeschoteld krijgt…

        /   Reply  / 
    2. r'love

      @ Gijs,dat is de USA nog steeds een verplichting!,er wordt niet naar je geluisterd als je niet een paar duizend trouwe fans aan je weet te scharen en je al verschillende eigen beheer albums verkocht hebt.Plus de bijbehorende tour!.
      Een A+R komt niet eens kijken als je je eigen zaakjes niet op orde hebt.
      Maar Nederland is klein en er moet hier in een korte periode snel en veel geld verdient worden.
      Lange termijn planning wordt wel over gesproken maar in de realiteit niet waargemaakt.
      In de tv programma’s zoals American idol zitten dan ook echte talenten en sorry dat ik het zeg, dat is met geen mogelijkheid te vergelijken met Nederland. Zien er allemaal goed uit, kunnen ontzettend goed zingen en performen en gaan echt helemaal voor hun carriere.In Nederland is het meer zo ,tja het is leuk maar ik moet wel mn vrienden nog kunnen blijven zien en het moet niet al te zwaar zijn. Dan krijg je hutspot muziek zonder zout en peper.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>