Nieuwe single Lisa Lois (X Factor) heet No Good For Me (audio)

Met Hallelujah scoorde ze de grootste hit van een winnaar van een tv-talentenjacht ooit. En nu is het tijd geworden voor een eigen nummer van Lisa Lois, de artiestennaam van de winnares van X Factor 2009. Op 13 november verschijnt No Good For Me, haar eerste eigen nummer. Het liedje is vanmorgen in première gegaan op Radio 2. No Good For Me is de voorloper van Smoke, dat op 27 november verschijnt.

No Good For Me doet mij denken – zeker het intro – aan Stop van Sam Brown. Mooi liedje hoor, heel goed dat Lisa haar eigen stijl volgt en niet toegeeft aan commercie. Dat heeft ‘voorganger’ Nikki Kerkhof ook geen windeieren gelegd. Lisa zou wel eens een heel grote kunnen worden.

Beluister No Good For Me:

facebook share facebook share

65 Reacties // Reageer

65 thoughts on “Nieuwe single Lisa Lois (X Factor) heet No Good For Me (audio)

  1. Manon

    Ik blijf Lisa niet zo bijzonder vinden… Ze kan hartstikke goed zingen maar daar blijft t bij. Denk niet dat ze heel ver zal komen eerlijk gezegd, net als de andere winnaars… Dat is van haar voorgangers alleen Nikki maar gelukt, maar die is ook echt wel extreem goed :)

      /   Reply  / 
  2. tor

    dit is wel exteem goed… dit ligt veel dichter bij haar eigen dan hallelujah

      /   Reply  / 
  3. Joran

    Ik denk dat Lisa een goede kans maakt om een blijvertje te worden, het is jammer dat mensen haar gaan vergelijken met andere eerdere winnaars.

    Ik zelf was voor Rachel, maar daar verwacht ik niet zoveel van, misschien een top 20 notering. Rachel was mijn favoriet in het programma, maar zie haar niet als popidool. Dat zie je ook bij eerdere kandidaten, zoals Floortje, zij was dé favoriet van Idols 3 van het programma dus, maar geen favoriet als het om de popster gaat.

    Maar zeker een goed liedje, album gaat naar mijn mening ook goed scoren.

      /   Reply  / 
  4. sharon

    vind Lisa ook niet zo bijzonder hoor… ben het met Manon eens. Lisa kan supergoed zingen, maar als het gaat om entertainen? show weggeven? uitstraling? zingen met gevoel? Dat schiet bij Lisa gewoon tekort naar mijn mening. En Joran, nu je het toch over Rachel hebt, zij scoorde op deze punten steeds een stúk beter dan Lisa, en ik verwacht dan ook een stúk meer van Rachel dan van Lisa ;) maar goed, we zullen zien wie van hen uiteindelijk het verst komt :)

      /   Reply  / 
  5. Remko

    Lisa hoeft gaan show weg te geven om te maskeren dat haar zang niet zoveel voorsteld

      /   Reply  / 
  6. Cario

    Gewoon heel goed gezongen!

      /   Reply  / 
  7. Robin

    We zullen zien hoe ver Lisa het gaat schoppen, al ben ik het wel eens met de reacties van Manon en Sharon.

      /   Reply  / 
  8. Geesje

    Lisa schopt het ver, zonder enige twijfel!
    Die heeft die opsmuk van een show niet nodig, die heeft een stem waar je naar wilt luisteren.
    Dit nummer raakt je weer tot op het bod!

      /   Reply  / 
  9. Fanny

    Nou Geesje, ik twijfel daar wel aan hoor, of Lisa ver komt… Ik mis in deze plaat JUIST het gevoel van het nummer, en dat vond ik bij Hallelujah ook al. Lisa kan idd heel erg goed zingen, maar oa het zingen met gevoel schiet bij haar tekort vind ik.

      /   Reply  / 
  10. Herman Roggeveen Auteur

    Voor de duidelijkheid: Sharon, Manon en Fanny zijn een en dezelfde persoon. Dit figuur reageert telkens onder Rachel-berichten onder verschillende namen. ‘t is maar waar je genoegen uit schept.

      /   Reply  / 
    1. Karlijn

      Herman, kan best zijn dat het één persoon is die onder verschillende namen reageert, maar die heeft dan wel gelijk met het commentaar. ;)

        /   Reply  / 
    2. PP

      Laat me raden, Sharon Van Gentevoort is weer actief?
      Ze kan het nog steeds niet los laten dat Lisa gewonnen heeft omdat ze gewoon beter is dan Rachel en veel meer fans heeft. Elke website waar je reacties kan plaatsen over Lisa of Rachel zit ze te zeiken dat Lisa niet eerlijk heeft gewonnen en dat Rachel beter is, blabla. Ze wordt ook zon beetje overal uitgekotst.. (Lees YouTube, Hyves, het X-Factor forum en ga zo maar door…)
      Echt onbegrijpelijk, zulk soort mensen.

      En nu even on topic: Lisa is een topwijf met een topnummer!

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Stel je niet aan joh. Allebei stelt het niks voor.
        Niks anders dan twee gehypte zangeresjes. Dat geruzie is nergens voor nodig, over een jaar zijn ze allebei weer vergeten…

          /   Reply  / 
      2. manon

        PP, Lisa is ook niet beter. Maar goed, smaken verschillen, en ik vind dit nummer gewoon niet zo… Mijn mening, just face it. Ik vind namelijk dat gevoel in het nummer ontbreekt. Blijkbaar ben JIJ degene die het niet kan verkroppen dat ook veel mensen Lisa niet bijzonder vinden, en daar ben ik er één van. Accepteer gewoon dat niet iedereen Lisa goed vindt zou ik zeggen. Ik geef alleen mn mening hier.
        En even voor de duidelijkheid: Die persoon waar jij het over hebt ben ik niet. Ik heet Manon, en heb wel een paar keer onder de naam Fanny en Sharon gereageerd, maar dat doe ik nu niet meer. ciao!

          /   Reply  / 
  11. CJ13

    Ik ben toch wel redelijk onder de indruk van dit nummer. KLinkt gewoon lekker. En ze heeft een mooie stem idd.

      /   Reply  / 
  12. Mart

    Vind dit juist geen mooi nummer.En Nikki doet het juist fantastisch. Koop liever een single van Nikki dan van Lisa.

      /   Reply  / 
  13. Reinier

    Wow! Dit wordt een grote hit!

      /   Reply  / 
  14. Karlijn

    Ook ik vind Lisa, en dit nummer, niet echt interessant. Ze blijft niet boeien en onderscheidt zich niet van anderen. Ze kan wel goed zingen, maar Lisa heeft naar mijn mening niet (genoeg) haar eigen stijl. Daarom geef ik Lisa weinig kans. Maar goed, mijn mening ;)

      /   Reply  / 
  15. Sven van der Man

    Het valt me op dat wanneer men kritiek kan, nee zelfs zou moeten leveren op lied, het juist niet doet. En wanneer een nummer juist goed is, begint te kotsen met woordelijk zonder opbouw. Kennelijk is dit land ziek op talloze vlakken.

    Nikki wordt hier geprezen, maar is nou niet bepaald super. Je zou Nikki kunnen vergelijken met een maaltijd dat je stelselmatig nuttigd, en bij de zoveelste keer denkt “Tja..Er mist toch nog iets”. Ze is zegmaar een krentenbol zonder krenten…En laten we wel wezen, dat is ook maar een kadet. Niks ten nadele van haar, maar het blijft een wonder dat ze het toch nog zo redelijk doet.

    Lisa, is een vocaal talent van de buiten categorie in Nederland. Zo goed, dat het niet geaccepteerd wordt kennelijk. Dan zoeken we naar kritiek om toch maar te kunnen spuwen. Bijvoorbeeld dat haar performance niet denderend is. Kan misschien wel kloppen, maar juist dat is een factor waar je in kunt groeien. De basis die je moet hebben als zanger of zangeres is uiteindelijk toch je stem.

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Kan me vinden in je beredenering, maar toch even kanttekening Nikki: heb nergens getikt dat ze echt heel goed is. Alleen dat ze opereert in een genre waar ze zich prettig bij voelt. Overigens vond ik Bring Me Down en What Did I Do? wel prettige liedjes. Hello World was verschrikkelijk.

        /   Reply  / 
      1. Mart

        Hello world was inderdaad het gekozen nummer wat echt slecht was, maar haar eigen singles daarna waren echt top! Commerciele nummers passen dus perfect bij haar.

          /   Reply  / 
  16. Gijs

    Doet inderdaad denken aan Sam Brown’s Stop (wat een prachtig nummer is dat toch) alleen mis ik iets. Hoewel Lisa heel goed kan zingen (nooit vals, raakt elke noot) is het voor mij iets te clean en zonder echte emotie. Om maar even te vergelijken met Sam Brown… die heeft zulke mooie uithalen met zo’n rafelig randje. Ook Nikki (die live niet altijd even zuiver zingt ;-) ) heeft zo’n rafelig randje. Als ik Stop of How to break a Heart hoor dan komt de emotie over. Conclusie: Lisa zingt vlekkeloos, single is zeker geen slecht nummer (zal vast wel een hit worden) maar het raakt mij verder niet.

      /   Reply  / 
    1. fanny

      kijk, dit is dus precies wat ik ook bedoel ;) Lisa weet geen emotie over te brengen… ten minste: niet bij mij.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Mij weten ze allebei niet te raken. Allebei 13 in een dozijn poliedjes gezongen door in de markt gezette (tijdelijke) zangeresjes. De echte kwaliteit vind je buiten al die pulpprogramma’s om

          /   Reply  / 
  17. henk

    Alleen al het feit, dat er bij de release van deze single een berg reacties volgt, maakt, dat deze Lisa voluit in de picture staat.
    Met “Hallelujah” heeft ze zeker en vast de meest verkochte single gemaakt in Nederland in 2009.
    Zet daar maar eens een opvolger tegenaan.
    Nou,….die komt verrassend snel, mét een album deze maand er achter aan.
    De nieuwe single klinkt ontzettend lekker en gaat vast en zeker brede airplay krijgen omdat het nummer in veel formats past; van radio 2, Q music, 3FM tot Sky.
    Dit is een grote hit in wording en….ze verdient het.
    Wie is Rachel eigenlijk, waar deze ster mee wordt vergeleken??

      /   Reply  / 
    1. manon

      Rachel is een zangeres met veel sterkere kwaliteiten dan Lisa Henk ;) En de successen die zij met k-otic heeft behaald moet Lisa nog maar zien te evenaren! en ik zeg je nu al: Dat lukt haar niet. Ze heeft gewoon te weinig het totaalpakket in huis en valt niet op. Ciao!

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Wat had K-Otic voor sucecs dan.
        Succes is niet amper twee jaar bestaan en wat hitjes scoren… dus dat Rachel het al helemaal gemaakt heeft is natuurlijk pure onzin.
        Jullie moeten eens leren wat realistischer te worden. En stoppen met mensen als dit op te hemelen.

          /   Reply  / 
        1. manon

          moet ik het opnoemen? Zeker weten? Goed dan, komt ie:
          album bulletproof werd dubbel platina, en ook album indestructible is op #2 gekomen in de albumhitlijst en behaalde de gouden status, verschillende hitsingles (8) waarvan 4 in de top 10 en een zelfs op #1 kwam en platina werd. Daarnaast noem ik nog de vele optredens tijdens oa hun uitverkochte no perfect world tour. Ahoy hebben ze ik weet niet hoe vaak vol weten te krijgen. Dus hoezo geen succes?
          Tuurlijk moet ze zich nog bewijzen als solist, mar dit negatieve gedoe slaat ook nergens op.

            /   Reply  / 
        2. BoycotIdols

          Moet ik het gaan weerleggen?
          Die nr 1 is nooit onder de K-Otic uitgebracht, toren nog onder de naam van dat programma, dus daar gingen alle opbrengsten heen. En een regelrechte gemaakte nr 1 hit, had heus niet iets met de ‘goeie’ muziek te maken hoor

          Ja dat album werd nummer 1 maar is relatief gezien erg kort genoteerd geweest voor een nummer 1 album. Het zakte erg snel van 1 af. ‘
          Als ze allemaal zo goed waren hadden ze zich allang solo laten gelden. En dan hadden ze zich niet als een melkkoe laten uitmelken, ze gingen uit elkaar wegens ‘gebrek aan succes’, vaktermen van de platenmaatschappij dat een concept uitgemolken is. K-otic had je pas een succes kunnen noemen als het nu nog steeds actief af. Nu noem je het een succesje.

            /   Reply  / 
        3. manon

          K-otic ging uit elkaar omdat ze ieder hun eigen kant op wilden gaan hoor, had niks met gebrek aan succes te maken, want dat hadden ze zeker. ;) goed, jij je zin dat die single damn niet mee telt onder k-otic. blijven nog steeds die andere hitsingles over, een #1 album dat dubbel platina is geworden (7 weken is echt niet kort hoor, en 32 weken in de albumhitlijst ook niet!) een volgend album dat ook goud is geworden en op #2 is gekomen, en meerdere uitverkochte tours. Sorry, dat noem ik geen succesJE, dat noem ik een groot succes. En ik kan je nu al vertellen dat Lisa dat nooit zal evenaren.

            /   Reply  / 
    2. Ronald

      De best verkochte single van 2009. Hahaha. Heeft nooit bovenaan gestaan, in de top 100 van 2009 stond ze het laatste overzicht op nr 15. Maar dat is nog geen definitieve lijst. Maar ze mag blij zijn als ze die plek blijft behouden. Overigens is het nog nooit een Idol ofzo gelukt de beste verkochte single van een jaar te scoren. Zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Zie je, naief.
        Al dat soort prefab groepjes geven dat als reden, ik kan me herinneren dat ook dat clubje van Popstars The Rivals dat ook al reden op gaf. Mediatrucje he. Maar het kwam er gewoon op neer dat er genoeg aan verdiend was. 32 weken is kort voor een nummer 1 album. Er zijn zat albums die nooit op die plek gestaan hebben en al 2 keer dat aantal weken genoteerd staan…

          /   Reply  / 
        1. manon

          popstars the rivals heb ik niet gevolgd, dus dat zou ik niet weten; dat zou wel kunnen. Maar k-otic is uit elkaar gegaan omdat ze allemaal graag solo wilden gaan, dat is het verhaal. Had niks met ‘geld verdienen’ te maken bij k-otic, anders was er al eerder een eind aan de groep gemaakt. De groep was succesvol, dus als ze gewild hadden hadden ze zo nog een paar jaar door kunnen gaan. Ze scoorden namelijk de ene top 40 hit na de andere, hun albums hebben goed gescoord ( dubbel platina en goud) en al hun tours zijn uitverkocht geweest. Ik blijf erbij dat ik dat geen succesJE noem.

            /   Reply  / 
        2. BoycotIdols

          Kijk daar zeg je het al zelf nu he. Dat dat soort groepjes gewoon doen wat ze opgelegd krijgen. Ze hadden zelf nog wel door willen gaan. Nou waarom deden ze dat dan niet? Omdat het MOEST van de platenmaatschappij misschien? Dus heeft absoluut met snel cashen te maken. Daarbij heb je daarna ooit nog ergens songs van hun ergens waargenomen. Airplay? Nada. Niks. Nul.

            /   Reply  / 
        3. manon

          je leest het verkeerd. Ze WILDEN niet door gaan met de groep omdat ze solo wilden, maar als ze dat wel gewild hadden, doorgaan met de groep, hadden ze zo door KUNNEN gaan. Heeft dus NIKS met snel cashen te maken, dat stadium waren ze bij k-otic allang voorbij ;)

            /   Reply  / 
        4. BoycotIdols

          Dat stadium allang voorbij. Die mag je even uitleggen. Hun solocarrieres zijn nooit van de grond gekomen want dan komt het op echt talent aan
          dus er is gewoon aan verdiend, en veel. Waarom denk je dat de eerste single vlak NA het programma gereleased werd? Ik hoop niet dat je wilde gaan zeggen dat ze er rijk van geworden zijn?

            /   Reply  / 
        5. manon

          Hun solocarrieres zijn nooit van de grond gekomen nee. Maar talent hebben ze er allemaal voor, vooral Rachel. Naast talent moet het je namelijk ook gegund worden, en moet je de juiste mensen net weten tegen te komen die je verder kunnen helpen.
          En met het stadium voorbij bedoel ik dit: even snel cashen zie ik wat ze bijv. bij raffaela (idols 3) hebben gedaan; een singletje mbv idols, een simpel coveralbumpje, en daarna niks meer. binnen een paar maanden alles klaar, en daarna is t over en wordt de handel gedumpt. Dan wordt je idd uitgemolken. Bij k-otic was dit bij lange na niet het geval. In het begin hebben ze idd misschien veel aan k-otic verdiend met die 1e single “damn”. Maar alles wat ze daarna hebben bereikt is wel op eigen kracht geweest, en ze zijn twee jaar heel succesvol geweest. Ik heb ten minste geen vooroordelen ;)

            /   Reply  / 
        6. BoycotIdols

          Je snapt het echt niet he. Jij denkt echt dat talent iets is wat je even uit kan schakelen. K-otic is al een tijd geleden, in die tijd hadden ze allang iets van zich kunnen laten horen. Maar ja word je wijs gemaakt dat je dat hebt terwijl het niet zo is en ze laten je daarna vallen tja…
          En omg. Hhaha, denk jij werkelijk dat ze alle songs zelf hadden geschreven dan? Ook gewoon door hitschrijvers geschreven hoor. Niks zelf. Sorry, maar heb toch een andere definitie van succesvol.

            /   Reply  / 
        7. manon

          Alsof ze dat niet hebben geprobeerd, nog wat van zich laten horen! Rachel heeft steeds geprobeerd door te breken: eerst solo met dan nr voor Pista, het songfestival, spelen in bandjes, en x factor ( en laat dat laatste nou een schot in de roos zijn ;) ). Martijn is succesvol met zn band in Amerika, Bart heeft t geprobeerd met die andere groep, Stefan zit ook in een band in het buitenland, Sita maakt er geen geheim van dat ze het heel erg naar haar zin heeft bij Jetix en niet zo meer met muziek bezig is, wat bouchra en Anna nu doen weet ik niet. Maar goed, wil alleen maar zeggen dat zij het heus wel proberen, en ook niet stilzitten.
          En eh nee, ik denk niet dat ze alles zelf hebben geschreven, hoe kom je daar ineens bij? Met eigen kracht bedoel ik zonder hulp van een programma als starmaker.
          Maar goed, met jou valt niet te praten, dus ik ga de discussie sluiten. smaken verschillen, laten we t daarop houden.

            /   Reply  / 
        8. BoycotIdols

          Ik vind dit niks meer met smaak te maken hebben hoor. Dit vind ik misleiding. Waar mensen als jij intrappen, want alles wat je voorgeschoteld krijgt is per definitie goed?
          Smaak is smaak inderdaad, maar er is altijd een verschil tussen nep en origineel zeg maar.

            /   Reply  / 
  18. refluS

    Sorry maar ik ben bang dat er geen grotere vrouwelijke artiest gaat komen dan ANOUK.

    Dit nummer is in deze tijd echt niet goed genoeg, leuk maar 1 in 1 dozijn…

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      t Is niet helemaal mijn ding, RefluS, maar haar succes valt door geen enkele Idoltje/Popstartje te evenaren. Sowieso zijn AL haar albums in de top 3 beland. AL haar albums. Haar huidige album toch ook weer een vette nr 1. Het zal zeker wel een van de grootste vrouwelijke Nederlandse art van het laatste decennium zijn, samen met bands als Within Temptation (cq Sharon Den Adel). Ook die albums komen steevast in de top 10…ook buiten de landsgrenzen.
      ik weet zeker dat types als Lisa en Rachel buiten de landsgrenzen uitgelachen worden. En als muziekland hebben we al geen goede naam in het buitenland kan ik je vertellen. Maar goed veel mensen willen blijkbaar niet toegeven dat ze weer in een hype getrapt zijn, blijven liever naief.

        /   Reply  / 
  19. Nathalie

    Het liedje is inderdaad niet veel bijzonders.. erg jammer, want het is een hele goede zangeres. Ze wordt erg neergezet als Adele (ook een redelijk dikke zangeres, met dat hoge haar en sterkte uistraling) Lisa mist alleen deze uitstraling en helaas voel je dit nummer niet.. het is erg sterk gezongen (technisch), maar het raakt of pakt niet.. Had me hier erg op verheugd, maar valt erg tegen! Ook jammer dat Lisa helemaal niet heeft meegeschreven aan haar debuutalbum.. Jammer jammer jammer!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Lisa niet meegeschreven aan haar debuutalbum?
      Had je anders verwacht dan? Ook zoiets in de media wordt er dan gedaan alsof dat iets bijzonders is dat iemand heeft meegeschreven…voor echt talent is dat een vanzelfsprekendheid…

        /   Reply  / 
      1. Edwin

        Toch grappig dat iemand die zichzelf “boycotidols” noemt opvallend vaak terug te vinden is bij discussies als deze over kandidaten/oud kandidaten van de desbetreffende programma’s..

        Misschien ooit zelf mee gedaan en nooit wat geworden?

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Nee. Ik heb nooit meegedaan en zal het ook nooit doen, Edwin.
          Ik wil mijn talent niet vergooien aan een of ander flutprogramma voor een half jaar bekend zijn…

            /   Reply  / 
  20. Edwin

    Leuk zo’n hele discussie over K-Otic/ Rachel/ Nikki/ weet ik veel wie er allemaal genoemd worden hier.. maar ik dacht toch echt dat het om de nieuwe single van Lisa ging? Ik begrijp sowieso NIET waarom er altijd vergelijkingen gemaakt moeten worden. Er is totaal geen verband tussen Lisa, Rachel of Nikki. Het zijn 3 totaal verschillende dames met een totaal andere stemgeluid. Ik (als muzikant) ben juist heel blij met deze nieuwe single van X factor dame Lisa. Ik vind het juist geen standaard “X factor vervolg pop nummer”! En een keer wat anders dan altijd maar een poging doen om “de nieuwe Anouk” uit te hangen! Nederland kan wel een beetje soul gebruiken. Ze mag er dan misschien niet echt uit zien als een “popster” (annorexia dun, peroxide haar enz.) Maar ziet Trijntje Oosterhuis dat wel dan? Of Marco Borsato? Of de zanger van Blof? Of Guus Meeuwis? Ik heb een keer de mogelijkheid gehad om met Lisa te praten en toen zei ze; Ik zie mezelf ook totaal niet als een “popster”, ik ben muzikant en dat ben ik altijd al geweest en zal ik ook altijd blijven! En dat hoor ik zeker terug in deze single! Ik kan me voorstellen dat ze een hoop X factor publiek gaat verliezen door middel van deze single maar ze krijgt er zeker weten een hele nieuwe fanbase bij.. een die haar serieus neemt en haar waardeert om haar muziek en niet omdat ze aan X factor heeft mee gedaan!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      En dat is nou juist het probleem.Ze HEEFT aan X Factor meegedaan, dan wordt je al gauw niet meer serieus genomen…

        /   Reply  / 
  21. henk

    Ik heb Rachel alleen even, als “wie is dit dan” in vergelijking naar Lisa genoemd om even te laten blijken hoe de status van Lisa afsteekt naar die andere dame.
    Wat heerlijk….al die fanatieke reacties die er op volgen.
    Maar….: het gaat hier niet om Rachel, K-Otic, Nikki of wie dan ook.
    Het gaat hier om de presentatie van de nieuwe single van Lisa.
    En het wordt een vette hit. I feel it in my bones.
    En terecht, want het klinkt heerlijk en makkelijk in het gehoor, met toch dat rauwe randje.
    Ben ook zeer benieuwd naar het album. Daar is deze single in ieder geval een zeer interessant visite kaartje van.
    Ik trek mijn portomonee open voor zulk goed talent als Lisa.

      /   Reply  / 
    1. manon

      geloof wat je wil geloven. Ik vind dat er veel betere artiesten zijn dan Lisa.

        /   Reply  / 
      1. Edwin

        Dat bedoel ik! JIJ vindt.. maar een ander denkt daar weer anders over.. wat is daar zo moeilijk aan?? En als je het werkelijk zo slecht vindt, ga dan comments plaatsen bij een artiest die je wel ok vind!

          /   Reply  / 
  22. Art

    HELEMAAL GEWELDIG!!!!!

      /   Reply  / 
  23. Stefan

    Volges mij is dat begin gejat van t nummer Stop.
    Ik ken dan alleen de versie van Jamelia heel goed van dat nummer, maar toch. klinkt wel errug t zelfde!

      /   Reply  / 
  24. Edwin

    Gelukkig is muziek een kwestie van smaak en houden we niet allemaal van 13 in een dozijn pop liedjes (zoals ikzelf) Dit is een eindeloze discussie die nergens maar dan ook echt nergens naar toe leid.. Je kan iets niet mooi vinden maar ga dan niet roepen, omdat jij het toevallig niks vindt, dat iets slecht is.. Dat bepaald de ander altijd zelf nog wel..

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Wat ik al zei, dit heeft niks meer met smaak te maken. Dit is alleen snel scoren aan mensne die even bekend willen zijn. Ik snap echt werkelijk niet dat er zichzelf serieus nemende artiesten nog mee willen doen aan zoiets. Het is nou toch echt wel bewezen dat ze geen van allen een lange carrière hebben in de popmuziek. Gewoonweg allemaal floppen.
      Wie kent bijv. RED nog van begin dit jaar. Ook ‘de nieuwe popsensatie van Nederland’ genoemd en wat is er van geworden? He-le-maal niks
      Zo zal het ook bij Lisa gaan. O heb je haar weer van X Factor… wat ik al zei, men trapt er liever weer met ogen open in en blijft liever naïef.

        /   Reply  / 
      1. Edwin

        Ik denk dat dit ook aan de artiest zelf ligt.. je hoeft namelijk niet te floppen. Vaak is het idd zo dat mensen aan zo’n programma mee doen om de “roem” maar ik denk dat dit bij Lisa niet het geval is. Je kan namelijk ook mee doen om jezelf op de kaart te zetten (wat ze ook meerdere malen in interviews heeft gezegd)en is niet nieuw in de muziek industrie en daardoor dus niet zo naief als de rest die zich opgeeft. RED is een heel slecht voorbeeld om te noemen en totaal verschillend van de doelgroep die Lisa waarschijnlijk wil bereiken (als ik zo eens goed naar haar single luister) Daarbij zuigt het management van RED aars.. en mogen ze blij zijn als ze 1 x per maand op mogen treden.. Maar laten we nu vooral niet WEER gaan vergelijken. We zullen wel zien wat er gebeurd.

          /   Reply  / 
        1. BoycotIdols

          Inderdaad, Edwin. Als zij zich kan profileren als de muzikamte Lisa en niet als Lisa uit X Factor dan kan het goed komen. Kijk naar Boris, die wilde zich ook losworstelen van het Idolsstempel, en voila een top 10 notering voor een nieuw album.
          Heus deelname aan zo’n programmma werkt alleen maar averechts. Daarom zou ik nooit meedoen.

            /   Reply  / 
      2. marmar

        zonder in te gaan of ze goed zijn of niet maar succesvol/ bekend zonder meer: Gordon, Joling en Borsato zijn ook begonnen met een tv-show…

        Lisa is voor mij zonder meer de grote winnaar van X- factor, hoop dat ze gaat redden, dit raakt me niet bijzonder, ik houd juist van dat rauwe randje dat ze in de finale liet horen, voor ze wist dat ze gewonnen had!

          /   Reply  / 
  25. r'love

    Als ik mijn mening mag geven:
    Ik vind het niet zo’n sterk liedje, het is inderdaad in de lijn van Adele, Duffy en de nieuwe van Anouk, alleen zijn die liedjes veel spannender.
    Ik vind dat ze wel heel goed zingt, maar door het liedje niet echt de ruimte krijgt om echt te “schitteren”, dat is wel een gemiste kans.
    Het refreintje is niet echt “over de Top” wat wel het geval is bij Sam Brown’s “Stop”, dat heeft wel heel veel lading
    Ik vind het echt jammer en ik denk dat het niet uit maakt of een artiest zelf zijn / haar liedjes schrijft: Elvis heeft uit zijn hele omvangrijke repertoire Een liedje zelf geschreven, Marco volgens mij zelfs geen!.
    Het is juist nu wel heel commercieel om in deze stijl een liedje te schrijven, aleeen heeft dit liedje niet de”X-factor”, maar dan zeg ik erbij dat dit mijn smaak is!

      /   Reply  / 
  26. Pingback: Lisa Lois brengt nieuwe single naar De Wereld Draait Door | Nlpop

  27. Pingback: Single Lisa Lois meest gekochte mp3 na optreden DWDD | Nlpop

  28. Bart

    Ik vind het, na een paar luisterbeurten, eigenlijk een heel sterk en goed nummer :)
    Lisa is wat mij betreft een blijvertje

      /   Reply  / 
  29. Hans

    Lisa wordt en blijft een blijvertje!! Vanaf het eerste moment dat ik haar hoorde in de X factor, kreeg ik het gevoel al dat zij de winnares zou gaan worden, mits er geen beter kwamen. Teon ik de gehele uitzendingh had gezien en gehoord, stond het voor mij vast, Lisa wordt de grote kanjer! Wat een stem, die alles aan kan.
    En inderdaad, het is goed dat ze haar eiegn sound gaat volgen, deze singel getuigd ervan dat ze deze sound ook goed aankan, klinkt uitstekend.
    En d eeigen sound is ook geod voor het vervolg, hjet voorbneeld van Nikki is zeker aan de orde, net zo’n kanjer.

      /   Reply  / 
  30. Rocky Utrecht

    Wat een stem heeft die griet zeg, ongelofelijk.
    Een eigen geluid, een eigen image oftewel een unieke vrouw met een unieke stem.
    Blues, soul, rock, Lisa heeft het.
    Vanaf de eerste keer dat ik haar voorbij zag komen, wist ik al: dit is een echte topper, een knaller.
    Heerlijke vrouw om te zien en ook nog eens een apart en heerlijk stemgeluid.
    Welke artiest ze in de X ook nadeed,ze maakte het meteen haar ding.
    Rachel was normaal de nummer 1 geworden, maar helaas: Lisa was er ook en won overduidelijk.
    Lisa, ook al word het eventueel niet het commerciele succes wat de platenbazen verwachten:
    Jij hebt je plek veroverd in de muziek,kunnen een hoop je niet nadoen.
    Doe jouw ding, jouw stijl en volg je hart.
    Your smile is the best, the voice is doing the rest. Love you Lisa darling.

      /   Reply  / 
  31. Pingback: Lisa Lois hoog in Single Top 100, Zanger Rinus schiet omhoog | Nlpop

  32. Ansje

    Hi! Ik hoorde dat Lisa Lois morgen gaat optreden op de dam! Volgens mij vanwege het jaarlijkse Tun on the lights event van de bijenkorf. Ik ben erbij! Volgens mij is het rond 18.00?

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      vanaf 19 uur, samen met Alain Clark

        /   Reply  / 
  33. Pingback: Van grote klasse: Smoke van Lisa Lois | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>