Charlotte ten Brink na Popstars in The Voice of Holland

Bekendere artiesten doen mee aan The Voice of Holland. Afgelopen vrijdag zagen we al Jeff van Vliet en Jennifer Ewbank het podium betreden, aanstaande vrijdag is het de beurt aan de dochter van Robert ten Brink. Dat onthulde de presentator zojuist in RTL Boulevard. Charlotte ten Brink was vorig tv-seizoen de zogeheten mystery popstar paars en strandde uiteindelijk in de kwartfinale.

Het Popstars-avontuur leverde Charlotte de nodige bekendheid op en ook nog wat optredens. Maar een platencontract of grote doorbraak bleef uit. Nu waagt ze het dus in The Voice of Holland, de nieuwste talentenjacht van Nederland.

Leuk dat ze meedoet, maar op basis van haar prestaties in Popstars geen winnaar in The Voice of Holland.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Charlotte ten Brink na Popstars in The Voice of Holland

  1. @lbert

    Ik heb alleen gehoord dat zijn dochter mee deed, hij heeft meer zingende dochters !!

      /   Reply  / 
    1. ArjanHensens

      Ze hadden het specifiek over Charlotte en Robert zei toen dat dat klopte.

        /   Reply  / 
  2. Robin

    Het gerucht gaat dat Raffaela (winnaar Idols 3) ook meedoet aan The Voice.

      /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    Ach ja arrogante Raffaëla, die het maar blijft proberen, maar het maar niet doorheeft dat ze na Idols 3 totaal mislukt is…Triest eigenlijk.

      /   Reply  / 
  4. Jeroen

    Alweer Charlotte? Net gezien bij Popstars en nu dit. Pff hier word ik nou moe van… Wacht eerst een paar jaartjes. Ze gaat het nu echt niet winnen!!!

      /   Reply  / 
  5. Peterke!

    Ik ben het zwaar met je eens BoycotIdols en dat ben ik niet gauw, maar Rafaella is niks! 3x niks! Als zij (zal hopelijk niet gebeuren) zal gaan winnen, dan ben ik pas echt boos! :P

    Niet alleen winnen van Floortje, maar ook nog eens van een programma met ECHT talent! Praat ik even over Ben Saunders. God wat een stem! :)

      /   Reply  / 
  6. henkie

    Laten we eerlijk zijn die dochter van ten brink heeft de uitstraling van een dode koe en het sexappeal van een garnaal. Verder zong ze ook dit keer uitermate vals. Het is dan ook onbegrijpelijk dat alle coaches hebben gedrukt. Het moet haast wel weer doorgestoken kaart zijn net als bij Idols. Nu konden ze haar niet zien en moesten ze haar puur beoordelen op haar zangkwaliteit. Tenzij ze wel degelijk van tevoren wisten wie er mee ging doen. Ik krijg mijn twijfels..

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Ik houd niet van haar stem verre van dat, maar ze zong beslist niet vals. Mensen zijn nog al eens vlug geneigd om te zeggen als ze haar/zijn stem niet mooi vinden dat die gene dan vals zong.
      Wel had ik mijn twijfels, zeker bij Angela, ik bedoel als je 6 jaar geleden Charlotte hebt horen zingen en je bent een muziek kenner je haar stem er gelijk tussen uit pikt.
      Ik had er tenminste bij popstars vanaf noot 1 geen enkele moeite mee dat het Charlotte ten Brink was.
      Had haar namelijk eenmaal gehoord bij Ivo Niehe in zijn show in 2005 (waar ze er wel regelmatig langs zat) en wist het gelijk bij popstars.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>