Jeff van Vliet doet auditie voor The Voice of Holland

Vrijdag begint The Voice of Holland op RTL 4, de nieuwste talentenjacht op de Nederlandse televisie. De makers schreeuwen van de daken dat het in deze auditieshow om kwaliteit gaat en ook alleen om de vocale kwaliteiten van iemand. Bovendien werken er bekende muzikanten mee, zoals Jeroen van der Boom, VanVelzen, Nick & Simon en Angela Groothuizen. Die combinatie zou voor veel (semi-)professionals uit de Nederlandse popscene de reden zijn om wèl aan The Voice mee te doen en niet aan andere talentenjachten. En zie daar: Jeff van Vliet is één van de bekendere auditanten.

Volkszanger Jeff van Vliet bracht eind 2008 zijn debuutsingle ‘t Is Niet Mijn Fout uit, dat tot de top 20 van de Single Top 100 wist door te stoten. Ook opvolger Uit de Weg bereikte eenzelfde positie. Maar het label 8ball Music besloot toch om niet verder te gaan met Jeff.

Opmerkelijk genoeg doet hij nu dus wel mee aan The Voice of Holland, dat net als 8ball Music onder de vlag van John de Mol valt. Of Jeff ook wordt geadopteerd door één van de coaches, daarvoor moet je vrijdag maar kijken naar de eerste aflevering. Ik heb gisteren alvast een groot deel van die uitzending mogen bekijken en was daarbij zeer aangenaam verrast: erg mooie talentenjacht!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jeff van Vliet doet auditie voor The Voice of Holland

  1. Pingback: Charlotte ten Brink na Popstars in The Voice of Holland | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>