Charly Luske stript Nobody’s Guy volledig

Twee maanden na zijn uitschakeling in The Voice of Holland komt Charly Luske met zijn solosingle. Hij heeft gekozen voor Nobody’s Guy, dat eerder de doorbraak betekende voor Anouk. Wie de snelle rockversie verwacht zoals ten gehore gebracht in de liveshows, komt bedrogen uit. Charly heeft het nummer volledig gestript en daarna zwaar aangezet met strijkers.

Charly: “Omdat het idee van een totaal andere, rustige versie van dit nummer zo in mijn hoofd bleef hangen, heb ik besloten om het nummer helemaal op mijn manier op te nemen. Midden in de nacht werd ik wakker met een bepaald arrangement in m’n hoofd, zette m’n telefoon op de dictafoon stand en nam het op. Uiteindelijk is dat de basis van de track geworden.”

Het resultaat is een inderdaad zwaar afwijkende versie van het origineel. Dat juich ik zelf altijd toe, want het heeft weinig zin om het origineel nagenoeg ongewijzigd nog eens op te nemen. Toch, van een verbetering is hier geen sprake. Ik ben heel benieuwd wat Anouk zelf vindt van Charly’s interpretatie.

Een officiële videoclip is er nog niet, mogelijk volgt die nog. CNR Entertainment belooft voor later dit jaar een album.

Beluister Nobody’s Guy:

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Charly Luske stript Nobody’s Guy volledig

  1. vinn

    Eerlijk is eerlijk! Echt een hele mooie versie

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

    Geen hit. Maar Charly zal vast wel 10 mille kunnen schuiven om het een hit te maken. Tenslotte zit hij bij een platenmaatschappij waar John de Mol bemoeienis mee heeft…

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Bij talentenjachtwinnaars lijkt het juist wel eerlijk te gaan. Ze komen altijd hoog binnen in de lijst ( alleen de fans kopen de single ) vervolgens worden ze nooit gedraaid. Het grote publiek krijgt de singles dus niet te horen ( wat ook raar is natuurlijk ) en binnen een paar weken zijn de singles weer exit. Lijkt me vrij helder.

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Vrij helder inderdaad. Zonder die die manipulatie hulp waren heel veel van dat soort plaatjes ons volledig ontgaan. Als het echte hits waren geweest scoorde ze ook wel in andere hitlijsten…

          /   Reply  / 
    2. Henk

      Als John de Mol er zich mee bemoeit waarom is dat nummer van Iris dan geen top 10 hit geworden?

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Waarschijnlijk omdat John de Mol al vrij snel inzag dat dat zij geen enkele kans op een carriere heeft en dit dus geldverspilling zou zijn.

          /   Reply  / 
        1. Xavi

          Flauwekul, en daarmee dus zijn eigen The Voice om zeep helpt?

            /   Reply  / 
          1. Johan van de Velde

            Ik kan jouw redenering niet volgen, Xavi.
            Gaarne uitleg.

              /  
  3. Bart

    Ik vind het juist raar dat de singles van talentenjachten niet veel hoger binnenkomen. Al de duizenden mensen die tijdens de liveshows stemmen nemen blijkbaar niet eens de moeite op de single van hun favoriet te kopen. Goed voorbeeld Iris Kroes.

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Chris Hordijks single gaat daarin tegen wel aardig hard, hij doet het tot nu toe veel beter dan Iris

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Hard onderuit bedoel je.. In de single top 100 keldert die hard..

        /   Reply  / 
  5. jeffrey

    Rochelle (Xfactor) heeft haar eerste album uitgebracht.
    Stond in top 10 op iTunes maar zakt helaas al. Ik moet wel zeggen ik vind het een erg goed album om mee te beginnen en hoop dat meer mensen dit horen.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      “om mee te beginnen”? Vrees dat het ook het album is waarmee ze eindigt…..

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Ik zie een ‘Jaap Reesemaatje’ aankomen. n Weekje genoteerd in de albumlijst en verder niks meer…

          /   Reply  / 
  6. inge

    Het kan in sommige gevallen in hun voordeel werken om met laat me een album te komen. Dit werkte oa bij Nikki, Lisa Lois en Waylon. Maar tot nu toe hebben Jaap en Rochelle alleen maar flops en denk dat het album van Iris Kroes ook niet als warme broodjes over de toonbank gaan. Daarintegen die van Charly Luske of Chris Hordijk wel.

    Rochelle kan maar beter stoppen

      /   Reply  / 
  7. Jeffrey

    @ johan kan best wezen toch blijft het haar eerste album. En ik vind ‘m best aardig voor een debuut.

    @ Inge, Chris en charly moeten zich ook maar eens zien te bewijzen. Chris is namelijk al aardig gezakt en charly inmiddels ook.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: JAAROVERZICHT: Best of NLpop in 2012 (video) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>