#XFactor: Brown Hill exit, B-Brave-gekte bereikt kookpunt

Vijfde seizoen van X Factor gedomineerd door gillende tienermeisjes in publiek

Het was te verwachten. Ik schreef vorige week al dat de twee oudere kandidaten Brown Hill en Astrid Tan uit team Candy in de gevarenzone verkeerden. Ze kregen vrijdag inderdaad de minste stemmen van het kijkend publiek, en stonden in de sing-off.

De jury was opnieuw verdeeld en liet van de televote afhangen wie naar huis moest. Daaruit bleek dat Brown Hill de minste stemmen kreeg. Astrid Tan is door.

Het onophoudelijke gegil van meisjes in het studiopubliek voor B-Brave bereikte een hoogtepunt. Of was het een dieptepunt? De jongens konden zichzelf niet horen, zongen daardoor behoorlijk vals, en het kijkend publiek irriteerde zich mateloos in sociale media.

De andere groep Orpheus, in onze eigen NLpop-poll bovenaan, stelde wat teleur met hun vertolking van de Beyoncé-song Love On Top. Het beste optreden van de avond was ontegenzeggelijk Haris’ uitvoering van de Ed Sheeran-song Lego House.

Download de liedjes uit liveshow 3 hier op iTunes.

Brown Hill is uit onze poll verwijderd. Hij stond vijfde met 9 procent.

Favoriet(en) in X Factor?

  • Haris Alagic (51%)
  • B-Brave (34%)
  • Adriaan Persons (15%)
Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “#XFactor: Brown Hill exit, B-Brave-gekte bereikt kookpunt

  1. Arjan H

    Het was allemaal nog slechter vandaag. Vooral Ali B die praat niet maar schreeuwt met zn monotome stem.
    Denk dat de kijkcijfers nu onder de miljoen uitkomen…

      /   Reply  / 
  2. Peterke!

    Mij lijkt Ali B sowieso niks als jurylid. Ik zal het nieuwe seizoen van The Voice zeker kijken, maar ik heb er minder interesse voor nu Ali B een jurylid is. Heb X-Factor ook nog niet gekeken.

      /   Reply  / 
    1. Kev

      Kunnen ze die irri Ali B niet schrappen voor The Voice? Zie nog liever Gordon in de jury!

        /   Reply  / 
  3. vinn

    Was inderdaad te verwachten dat dit zou gebeuren, Astrid kan zich nu al klaar maken voor de sing off van volgende week. Of ze dan doorgaat of niet, ze zal in de sing of blijven. De jury zal haar mischien redden van Adriaan maar eigenlijk is het een gelopen race. De finale wordt B-brave en Haris

      /   Reply  / 
  4. n....

    Ik was er met mijn dochter en vondt het superleuk die gillende meiden ok! Iets minder maar b brave verdienen het om te winnen!! En de juryleden waren gwn heel leuk in de zaal.. Meedansen zwaaien en ja commentaar hoort bij de show ,,,,

      /   Reply  / 
  5. Lia

    Goed gekozen naam, B-brave. Soort van waarschuwing vooraf om dapper te zijn als je naar ze luistert. Knijtervals, en die gillende meiden mogen geen excuus daarvoor zijn.

    Die andere jongensgroep was beter, die kunnen nog zingen.

      /   Reply  / 
  6. Yoshi

    verschrikkelijk! Ik heb hem weg gezapt met al die gillende meiden met een enorme roze bril op voor muziek!

    Die jongens waren vals, en geen enkel jurylid op een paar puntjes van Angela was daar echt eerlijk in. Als ik daar zat had ik het gezegd! Dit is de dezelfde formule als toen met Jim Bakkum in Idols. Iedereen van dat hele werkteam prees hem de hemel in, terwijl ze wel beter wisten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>