Sandra van Nieuwland en Chuckie vanavond in The Hit

Hooggespannen verwachtingen derde aflevering songwritershow

Qua kijkcijfers wil het nog niet vlotten met The Hit maar de talentenshow voor songwriters zorgde na de eerste twee afleveringen wel voor noteringen in de hitlijsten. Vanavond om 20.00 uur op RTL 5 de derde show!

In die derde show gaan Sandra van Nieuwland en dj Chuckie op zoek naar hits. Dat wordt zeker interessant. Volgens onze eigen NLpop-poll moeten we vooral letten op Sandra. Zij is een van de acts van wie een hit verwacht wordt.

Uit de eerste show haalde Celebrate The Rain van Sidney Samson & Eva Simons de toppositie in iTunes. In de wekelijkse Single Top 100 steeg de track vrijdag naar de 23ste plaats. Uit de tweede show scoorde Grasping Song van Waylon sterk in iTunes. Dat nummer kwam vrijdag binnen op 42 in de Single Top 100.

Focus on Love van Ben Saunders uit de eerste show en My Heart van Desray uit de tweede show deden het een stuk minder in de hitlijsten. Het lijkt alsof het publiek na iedere aflevering (bewust of onbewust) ‘kiest’ uit de twee songs.

Dat wordt vanavond dus nog spannend. Sandra is het bekendst en heeft een herkenbare eigen sound, maar Chuckie moet zeker niet onderschat worden. Hij is een hele goede producer. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als ze die trend van de eerste twee weken doorbreken en gewoon allebei een hit scoren!

The Hit op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sandra van Nieuwland en Chuckie vanavond in The Hit

  1. Bart

    Chuckie gaat een single maken met de vocals van Dewi. Ik ben benieuwd.

      /   Reply  / 
    1. Vinn

      Dat is goed nieuws! Altijd al fan geweest van Dewi helaas heeft ze nooit het succes gehad wat ze verdiend

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Nu maar hopen dat er een vette track gemaakt word door Chuckie met Dewi. Ik gun het haar ook wel om eens een leuke hit te scoren.

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          Heb je de ‘vette track’ al gehoord, BéTé?

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>