The Voice of Holland poll: Ali, Ilse, Marco of Trijntje?

#TVOH: van welke coach verwachten we dit seizoen het meest?

Het vijfde seizoen van The Voice of Holland begint vanavond met vernieuwde blind auditions. Net als voorgaande jaren peilen we op NLpop de verwachtingen van de coaches: Ilse DeLange, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Ali B.

Dit seizoen geen coachwissel. Dat is interessant omdat in onze vorige twee voorspellingspolls steeds een nieuwe coach als favoriet uit de bus kwam.

Toen Trijntje twee jaar geleden als coach debuteerde werd van haar het meest verwacht. Tenminste, volgens de stemmende bezoekers van NLpop. Marco had het jaar ervoor (ook als nieuwe coach) gewonnen en eindigde lager in de poll.

Vorig jaar gebeurde hetzelfde bij Trijntje. Zij werd kritischer beoordeeld op het voorgaande seizoen, met name op de Sandra-Leona-dynamiek in haar team. In onze poll kwam de ongeschonden nieuwe coach Ilse toen als favoriet uit de bus.

Dit jaar hebben we alle coaches al aan het werk gezien. Ali heeft vorig jaar bijvoorbeeld velen positief verrast. Hij leverde met Jill Helena een sterke finalist af. De coaching-stijlen zijn bekend. We kunnen ze nu beter met elkaar vergelijken.

Wie is voor dit seizoen jouw favoriet? Wie gaat in de finale op 19 december de winnaar afleveren? Sluit de weddenschappen maar af en stem in de poll!

Favoriete Voice-coach 2014

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

• Vernieuwingen in The Voice of Holland op een rijtje
• Ex-politica Sabine Uitslag en LATV-zanger in The Voice
• Marco Borsato vindt stille aftocht in The Voice ‘humaner’

Promo

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Voice of Holland poll: Ali, Ilse, Marco of Trijntje?

  1. Ronald

    Ali B leverde met Jill Helena (??) een sterke finalist af. Ja, vandaar dat we ook niks meer van haar vernemen…
    De coaching-stijlen zijn bekend? O ja, hebben ze die dan? De enige coaching-stijl is de stijl ten voordele van de jury zelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>