Neda Boin verleidelijk sterk in The Voice of Holland

#TVOH • Jennie en Brace passeren 1,2 miljoen views op YouTube

Uit de statistieken rond The Voice of Holland en buitenlandse Voice-edities blijkt dat het relatief iets moeilijker is om uit een late auditieshow favoriet te worden. Maar niets is onmogelijk en er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Zo leverde de aflevering van afgelopen vrijdag met Neda Boin een veelbelovend talent op.

Zij is de vriendin van Dr. Rum die vorig seizoen deelnam en in de Battle-ronde met zangeres April in een veelbesproken duo terecht kwam. Maar Neda blijkt een compleet andere stijl te hebben. Haar bluesy pianoversie van de Beatles-klassieker Yesterday overtuigde zowel coaches als kijkend publiek.

Alsof het Voice-podium even omgetoverd was tot een ouderwetse nachtclub. Neda heeft een mooie volwassen, ronde stem en ziet er prachtig uit. Een beetje een femme fatale. Dit is een vrouw, geen meisje. Neda koos voor Team Anouk.

Concurrentie

Daarmee is zij meteen een geduchte concurrente voor Jennie Lena die in Team Anouk tot nu toe de grote favoriet is. Maar Anouk zou gek zijn als ze deze twee zangeressen in de Battles tegen elkaar laat uitkomen. Dat gebeurt vast niet.

De auditievideo’s van Jennie Lena en comeback kid Brace zijn op YouTube inmiddels de 1,2 miljoen views gepasseerd. Ze gaan gelijk op, maar de auditie van Jennie staat een week langer online, dus Brace ligt eigenlijk virtueel iets voor.

Nog geen van de andere audities kan tippen aan die 1,2 miljoen YouTube-views. Maan komt met The Power Of Love (ruim 450 duizend views) het dichtst in de buurt. De auditie van Neda staat pas drie dagen online, en zij neemt al duidelijk afstand van alle andere talenten uit de show van afgelopen vrijdag.

Video: Blind audition Neda Boin

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Neda Boin verleidelijk sterk in The Voice of Holland

  1. Henk

    Wat een mooi gezicht en wat een stem!

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Prima auditie van deze, duidelijk muzikale, dame.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>