Kane geeft nieuw materiaal niet prijs op Museumplein

Stel: je komt dit weekend met een nieuwe plaat en wilt deze promoten. Wat doe je dan als je een publiek hebt van – pak 'm beet – 120 duizend man? Ik zou het wel weten. Maar Kane denkt daar anders over. De tweemansformatie besluit om weliswaar de singles Catwalk Criminal en Shot of a Gun te spelen, verder teert de band op eerder behaalde successen. Wel roept Dinand op om de nieuwe plaat, Everythingyouwant, te gaan beluisteren. "En laat me weten wat je er van vindt, op Kane.nl!"

Goed, dus geen inhoudelijk oordeel hier over de nieuwe songs. Wel heb je eerder op NLpop kunnen lezen dat we blij waren met Catwalk Criminal, maar teleurgesteld in de fantasieloze ballad Shot of a Gun. Na vanavond blijft dat zo. Dennis en Dinand hebben een ijzersterke band om zich heen geformeerd en Catwalk Criminal dendert werkelijk over het Museumplein. Maar Shot of a Gun blijft een slap liedje, ik hoor er niet de vernieuwde Kane in die de twee hadden beloofd.

Zie ook:
- Jan Smit is terug – 2! (Foto's)
- Uit de oude doos van Charly Lownoise & Mental Theo
- Anouk op 538 K'dag 2008 Museumplein (foto's)
- Jan Smit is terug! (Foto's)
- Veel meer drukte op 538 K'dag dan andere jaren

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kane geeft nieuw materiaal niet prijs op Museumplein

  1. Miez

    Zielig duo’tje is het geworden..
    Nooit écht wat geweest, nu takelt het steeds meer af..

      /   Reply  / 
  2. henk

    Mooie foto`s.
    Interessant dat de zogenaamde “fantasieloze ballad” zoals “Shot of a gun” hiet wordt omschreven een Nederlandse nummer 1 hit wordt en het vernieuwende(?)”Catwalk criminal” een veel kleinere hit was.
    Kane kan zulke opmerkingen met dit hitresultaat rustig naar zich neerleggen.

      /   Reply  / 
  3. Ron

    @Herman: afgelopen zaterdag trad Kane ook op bij de 3FM Awards in Amsterdam. Daar hebben ze wel een nieuw nummer laten horen ‘Yeah, yeah yeah’. Hij is terug te luisteren via 3FM en hier te downloaden http://download.yousendit.com/48E9FB9E0B795F15 Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

    Volgende week, 9 mei komt de nieuwe cd uit!

      /   Reply  / 
  4. johnjojo

    kane is een nep-band.

    de liedjes zijn ook niet zo goed..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>