Dvd van De Beste Zangers van Nederland

Goed nieuws voor kijkers van De Beste Zangers van Nederland. Het Tros-programma krijgt namelijk een dvd-release in november. Op die manier kun je nog eens rustig alle gezongen liedjes terugkijken. Aanstaande zondag is de laatste aflevering te zien, waarin Nick Schilder de hoofdgast is. Een week later komt de Tros met een compilatie-uitzending vol hoogtepunten. Ongetwijfeld zit daar Thomas Berges vertolking van Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn tussen; dat nummer verschijnt binnenkort op single.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Dvd van De Beste Zangers van Nederland

  1. mariska

    ja,dit had ik al eerder vermeld,maar super dat ze het doen,het programma is heel leuk geworden en vooral nick en simon vond ik erg goed,tja voor mij staan hun echt pal bovenaan en dan thomas berge etc.. hopelijk zetten ze echt alles op de dvd.

      /   Reply  / 
  2. Mietoe

    Ik hoop dat ze dan wel de ”reacties en het melige gedoe” een beetje beprekt houdne op de DVD, soms was dat storend… Verder was het een gezellig en leuk programma, hoop op een een vervolg in de winterstop, maar dan vanuit Oostenrijk of ergens anders waar het wit is ;)

      /   Reply  / 
  3. mariska

    ja vervolg lijkt me ook super!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Henk Westbroek in race om Beeld en Geluid Award – En terecht! | Nlpop

  5. mariska

    voor iedereen die de dvd wil, even lid worden van de tros voor een jaar, voor maar 5,75! op tijd volgend jaar weer afzeggen en je hebt de dvd voor een mooie prijs! :)

      /   Reply  / 
  6. emiel

    ik had een vraag ik ben lid geworden van de tros maar er staat nergens op de site hoe ik het weer kan afzeggen als ik de dvd in ontvangst heb.

    iemand enig idee?

      /   Reply  / 
  7. mariska

    volgend jaar en dan 3 maanden vantevoren pas afzeggen is het beste. er zal vast wel ergens contact of vragen staan op de site en dan zoeken op lid worden en afmelden neem ik aan.

      /   Reply  / 
    1. emiel

      heb ik allemaal op gezocht maar er stond dat je minimaal een jaar lid moet blijven,dat stond bij meestgestelde vragen. Maar er stond geen nummer bij om het lidmaatschap weer te annuleren.

      We komen er wel vanzelf achter:D

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>