Thomas Berge brengt hit Gordon opnieuw uit (video)

Bijna 20 jaar geleden scoorde Gordon een nummer 1-hit met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn. Afgelopen zondag was de aflevering van De Beste Zangers van Nederland te zien waarin Thomas Berge de debuutsingle vertolkte. Daar was Gordon danig van onder de indruk en hij heeft er bij Chiel Ottink (de echte naam van Thomas) op aangedrongen het uit te brengen op single. Dat staat nu te gebeuren.

Voor zover bekend is het de eerste keer dat het programma leidt tot een single, al zullen Nick & Simon op hun eerstvolgende release ook twee covers bekend uit het programma als b-kantje uitbrengen. Dat gaat om Everything (van Michael Buble door Nick) en Wonderful World (van James Morrison door Simon).

Bekijk het optreden van Thomas:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Thomas Berge brengt hit Gordon opnieuw uit (video)

  1. Benny

    Tomas Berge vind ik dus echt helemaal niks… En ik denk ook dat dit niet echt een (grote) hit zal worden

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Mooi, mooi, mooi

    Ben absoluut geen fan van Thomas Berge, maar hier kreeg ik serieus kippenvel van. Maar waarom opniew opnemen. Ik denk niet dat je hem nog puurder krijgt dan deze versie

      /   Reply  / 
  3. mi gadoe

    JA benny,

    Mister henk jan smits, jij hebt cker verstand van muziek. Ik denk dat juh nog raar gaat opkijken als dit toch een hit wordt. Als het om het talent “zingen” gaat, dan is dit een nummer die gecoverd wordt door een personage die buiten vele verwachtingen te boven gaat.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Dvd van De Beste Zangers van Nederland | Nlpop

  5. Dave

    Ik vind dat thomas dit nummer erg mooi gebracht heeft, ik heb dit programma ook gevolgt en hij deed meerdere nummers erg mooi, zoals ook de soldaat van Nick en Simon.
    Ik denk ook dat het wederom een hit gaat worden!

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Thomas Berge scoort nummer 1-hit met cover Gordon | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>