Ali B en The Voice genomineerd voor Televizier-Ring

Een unicum in Nederland: er zijn maar liefst twee muziekprogramma’s genomineerd voor de prestigieuze Gouden Televizier-Ring 2012. The Voice of Holland en Ali B Op Volle Toeren strijden met Wie Is De Mol om de felbegeerde publieksprijs.

The Voice of Holland was vorig jaar ook al genomineerd. Voor Ali B Op Volle Toeren is dit de eerste nominatie. Ali en zijn team voerden een stevige campagne om de nominatie binnen te slepen. NLpop steunt ABOVT ook. Het is een briljant tv-programma.

Muziekgerelateerde programma’s die eerder De Ring wonnen zijn Henny Huisman’s Playback show (1985) en de real-life soaps De Bauers (2004) en Gewoon Jan Smit (2005). Junior Songfestival won in 2006 de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.

Ik hoop dat Ali B Op Volle Toeren wint. Kansen voor de underdog zijn er zeker. Zo kwam vorig jaar tot veler verrassing het kwebbelprogramma Voetbal International als winnaar uit de bus. Het Gouden Televizier-Ring Gala 2012 vindt plaats op vrijdag 19 oktober.

Wie moet de Gouden Televizier-Ring 2012 winnen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>