Stem op Ali B Op Volle Toeren voor de Televizier-Ring

Er woedt momenteel een grootse campagne om het briljante muziekprogramma Ali B Op Volle Toeren te nomineren voor de Gouden Televizier-Ring 2012. Met nog vier dagen te gaan begint de tijd te dringen, dus stem gauw hier.

Met stemadviezen van onder meer Mies Bouwman, Rafael en Sylvie, Giel Beelen, Mark Rutte, Glennis Grace, Afrojack, Ruud van Nistelrooy, Willeke Alberti en DWDD, en een flinke social media-campagne hoopt Ali met zijn team een nominatie binnen te slepen.

Als dat lukt is De Ring echter nog niet binnen. Op de avond van de uitreiking kan er opnieuw gestemd worden. De genomineerden zijn nog niet bekend, maar ik vermoed iets in de richting van The Voice of Holland en Wie is de Mol? Stemmen kan tot maandag 1 oktober. Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op vrijdag 19 oktober.

Het nieuwe seizoen van Ali B Op Volle Toeren begint op woensdag 12 december.

De combinaties van gouwe ouwe artiesten en hiphoppers zijn al bekend: Koos Alberts met Nino, Astrid Nijgh met Sjaak, Jan Keizer & Anny Schilder met Murda Turk (zie foto), Ria Valk met Jayh, Maggie MacNeal met BolleBof, Het Goede Doel met mr Polska, Peter Koelewijn met Typhoon en Danny de Munk met Lil’ Kleine.

Bekijk de stemoproep van de koningin van de Nederlandse tv, Mies Bouwman:


Video op Youtube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stem op Ali B Op Volle Toeren voor de Televizier-Ring

  1. Pingback: Ali B en The Voice genomineerd voor Televizier-Ring | NLpop

  2. sanjana

    Ik stem op ali b omdat ik zijn grootste fan ben en van yes r en darrly en sjaak.Dus stem op ali b op volle toeren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>