Muziekavond eerste kerstdag André Rieu en Marco Borsato

Eerste kerstdag op tv • Rieu: Kerst Bij Mij Thuis • Borsato: 3Dimensies Live

Naast de feesten in het land is er voor thuisblijvers ook veel muziek. In het bijzonder een kerstshow van André Rieu op Nederland 1, en een concert van Marco Borsato op RTL 4.

André ontvangt ons in zijn middeleeuwse kasteeltje in Maastricht voor een feestelijke concert. Met André’s Johann Strauss Orkest, de platin tenors, de Australische sopraan Mirusia Louwerse, de Braziliaanse operazangeres Carla Maffioletti, de Zuid-Afrikaanse sopraan Kimmy Skota, het mannenkoor Mastrechter Staar en kinderkoor Sjamaes.

Met een kwartiertje overlap kunnen we daarna meteen overschakelen naar 4, alwaar een registratie van Marco Borsato’s 3Dimensies Concert in het Gelredome wordt uitgezonden. Veel van zijn grote hits komen uiteraard voorbij. Geen enkele artiest heeft zo vaak in het Gelredome opgetreden; Marco verkocht de arena maar liefst 25 keer uit.

Andre Rieu – Home For Christmas
Marco Borsato – Dromen Durven Delen: 3Dimensies Live (Dvd+2Cd)

André Rieu: Kerst Bij Mij Thuis, vanavond van 21.15 tot 23.20 uur bij de TROS op Nederland 1, en Marco Borsato: 3Dimensies Live, vanavond van 23.05 tot 00.05 op RTL 4.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>