Hitmachine Ali B draait weer Op Volle Toeren

#ABOVT Briljante muziekshow begint aan veelbelovend vierde seizoen

Een van de vetste Nederlandse muziekprogramma’s is vanaf vanavond terug voor een nieuwe reeks: Ali B Op Volle Toeren leverde in eerdere seizoenen een aantal bijzondere hits op en werd zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Het concept lijkt zo eenvoudig: muzikale tegenpolen die remakes van elkaars werk maken. Maar Ali B Op Volle Toeren heeft een vibe die we bij geen enkele andere muziekshow tegenkomen. Het is een unieke en perfect geproduceerde show.

Dat levert prachtige televisie en verrassende muziek op. Er kwamen tot nu toe meerdere hits uit ABOVT voort, waaronder Uit Elkaar van Yes-R, Alle Moeders Heten Mama van het Goede Doel en Tuig Van De Richel van Danny de Munk.

Dit seizoen gaan Ali en Brownie Dutch met bevriende rappers op bezoek bij Erik Mesie, Anita Meyer, Frank Boeijen, Heddy Lester, Rick de Leeuw, Loïs Lane, Harry Slinger en Maribelle. De hiphoppers aan wie zij gekoppeld worden zijn: Wudstik, Jiggy Djé, Ronnie Flex, Rico, Dicecream, Bokoesam, Feis en Fit.

In de eerste aflevering vanavond Frank Boeijen en Fit. De show is iedere woensdag te zien om 21.15 uur na Nick & Simon bij Avrotros op NPO 3.

Livestream NPO 3
• Meer filmpjes, foto’s en info sterren.nl
• Naderhand terugkijken via Uitzending Gemist

Video: promo Ali B Op Volle Toeren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>