Hardwell hekelt kopieercultuur dancescene (video)

‘Ik zie op dit moment meer kwantiteit dan kwaliteit’

De regerend nummer 1-dj van de wereld Hardwell, oftewel de 26-jarige Robbert van de Corput uit Breda, hekelt in een interview met FaceCulture de neiging van dj’s om elkaar te kopiëren. ‘Dat is niet echt mijn ding’, zo vertelt Hardwell.

De dj bracht op 20 juni Hardwell Presents Revealed Volume 5 uit. Het album staat momenteel op een mooie vijftiende plaats in de iTunes Top 100 en was afgelopen week de hoogste binnenkomer op plek 4 in de Compilatie Top 30 van GfK.

Hardwell brengt deze compilaties uit voor fans die niet oud genoeg zijn voor de clubs en festivals, of niet genoeg geld hebben om die vaak te bezoeken.

Over de dancescene zegt hij onder meer: ‘Ik zie op dit moment meer kwantiteit dan kwaliteit. Of dat goed is of niet weet ik niet want er komt er altijd wel weer een boven drijven die zich op een unieke manier afzet tegen de anderen. Maar ik merk dat er veel van elkaar wordt overgenomen dat is niet echt mijn ding.’

Hardwell Presents Revealed 5 op iTunes en Spotify

Tiësto: jonge dj’s zien mij als godfather (video)
Armin van Buuren hekelt dj’s die voor het grote geld gaan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>