Hit of Shit: George Baker – Ready (video)

#TheHit • Singleversie Ready mondt uit in gospel-anthem

Zondag werd de vierde show van The Hit uitgezonden. Een talentenjacht waarin songwriters liedjes aan bekende artiesten pitchen. Deze aflevering kozen de legendarische George Baker en singer-songwriter Stevie Ann een song.

George koos uiteindelijk voor het nummer Ready van Cherwin Muringen. Een fijne popsong die verrassend uitmondt in een soulvol, gospelachtig anthem. In de iTunes-chart komen we George niet tegen, maar dat mag de pret niet drukken.

Ready op iTunes en Spotify

George Baker - Ready

Loading ... Loading ...

Stevie Ann – Five More DaysChuckie ft Dewi – Where Do We GoSandra van Nieuwland – Get BetterWaylon – Grasping SongDesray – My HeartSidney Samson & Eva Simons – Celebrate The RainBen Saunders – Focus On Love

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Hit of Shit: George Baker – Ready (video)

  1. Johan van de Velde

    Geen hit, maar wel een aardig nummer, al is het geleend van ‘Right here Waiting’ van Riachard Marx.

    Waar kennen we Cherwin van?

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Richard

        /   Reply  / 
      1. Henk

        En daar dacht ik ook meteen aan aan ‘Right here waiting’. En Cherwin heeft volgens mij ooit de Soundmixshow gewonnen als Seal als ik me niet vergis.
        Jammer dat George Baker niet zijn genre zingt. Want hij zou zomaar weleens kunnen knallen met zo’n soort lied wat bij hem past. Even nostalgie.

          /   Reply  / 
  2. Ronald

    The Hit kan beter geschrapt worden. Flop van jewelste. Zal niemand meer helpen een hit te scoren.

      /   Reply  / 
    1. emma

      Lekker negatief zijn is het makkelijkste wat er is. misschien omdat je het zelf niet kunt Ronald?.Mensen krijgen toch bij dit programma een kans om te laten zien wat ze kunnen op muziek gebied. Ik heb zelf in de muziek gezeten en had toen die mogelijkheid niet. Mensen vinden altijd wel iets om af te kraken i.p.v. goede feedback te geven. George gaat met dit nummer scoren.Let maar op!.

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Ik heb niks tegen George Baker, emma. Goede solide zanger met een hele goede staat van dienst. Een van de meewerkende artiesten op One Day Fly, het liedje wat talentshows op de hak nam, notabene. Hoe ironisch.

          /   Reply  / 
      2. Ronald

        Overigens het is al 5 dagen na het plaatsen van dit artikel, maar het liedje is nog nergens gesignaleerd, in welke lijst dan ook. Dus of hij gaat scoren durf ik te betwijfelen. Dat is niet negatief, dat is feitelijk iets constateren.

          /   Reply  / 
  3. louis

    George is een hele goede zanger ! Wat die nog allemaal op zijn leeftijd kan !Kan in princype alle genres aan ! Het nummer is van dusdanige kwaliteit dat het een hit moet worden ! Voor mij nu al een hit !!

      /   Reply  / 
  4. George Stienen

    George Baker The best.

      /   Reply  / 
  5. Koen

    Ik vind dit geen verkeerd nummer ! Hij is zelfs beter dan vroeger !!! Mag van mij een hit worden !

      /   Reply  / 
  6. piet

    laat baker maar doen.doe hem maar na.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>