Nieuwe onderdelen in Battles The Voice of Holland (video)

In The Voice of Holland gaan stoelen na Battles draaien voor Second Opinion, in The Voice USA kunnen coaches Battle-verliezers van elkaar stelen met druk op knop

Diverse media melden vandaag meer over de vernieuwingen in de Battles van The Voice of Holland. NLpop schreef het al op 22 augustus: The Voice-stoelen gaan ook draaien bij Battles. Als een coach sterk twijfelt kan hij of zij de stoel draaien om te overleggen.

‘Heeft een coach behoefte aan een second opinion dan kan hij of zij met een druk op de knop de stoel omdraaien’, aldus RTL. Na de battles volgt dit seizoen geen sing off.

De overlegpartner van Marco is Ton Dijkman, voor VanVelzen is dit Holger Schwedt. Trijntje overlegt met haar broer Tjeerd en Nick & Simon met Gordon Groothedde.

Afvallers in de Battles stelen
In de Amerikaanse versie van The Voice loopt momenteel ook het derde seizoen. Daar is gekozen om de Battle-ronde spannender te maken met behulp van de zogenaamde Steal. Na een Battle kunnen de andere drie coaches de afvaller stelen voor hun eigen teams.

Afgelopen zomer waren er berichten dat het ‘stelen’ dit seizoen ook in Nederland ingevoerd zou worden. Later is dat door Talpa en RTL ontkend, maar is er ook gezegd dat dit onderdeel bij ons in het vierde seizoen volgt.

De Second Opinion is dus waarschijnlijk een eenmalig experiment. Laten we het hopen, want volgens mij is de Steal uit de Amerikaanse versie leuker en spannender.

Bekijk de Steal in de Battle-ronde van de Amerikaanse versie van The Voice:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe onderdelen in Battles The Voice of Holland (video)

  1. Peterke!

    Is dat met de draaiende stoelen wel al dit seizoen met de battles?

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ja Peterke! Ik was aanwezig bij de battles van je idool Floortje ;) dus die van VanVelzen. Het had geen meerwaarde het gebeurd pas als Martijn vraagt wie er door gaat..

      /   Reply  / 
  3. Pingback: NLpop-review: eerste battle-show The Voice of Holland | NLpop

  4. Pingback: NLpop-review: derde battle-show The Voice of Holland | NLpop

  5. Pingback: Analyse: op naar de live-shows van The Voice of Holland! | NLpop

  6. Pingback: NLpop-review: vierde battle-show The Voice of Holland | NLpop

  7. Pingback: #TVOH Nieuwe details over finale The Voice of Holland | NLpop

  8. Pingback: The Voice of Holland gered: Leona Philippo wint finale | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>