The Voice exit-poll: Märel en Nicole in gevarenzone

Onduidelijk wat er in Team Ilse gaat gebeuren • Julia onaantastbaar?

Vanavond de vierde liveshow in het vierde seizoen van The Voice of Holland. Op basis van de scores in iTunes en onze poll, die de hele week gelopen heeft op NLpop, kunnen we een redelijke voorspelling doen over de kanshebbers.

Julia van der Toorn heeft na vorige week haar voorsprong op de andere favorieten vergroot. Mitchell Brunings en Wudstik hebben veel aanhang en sympathie bij het publiek, maar zij moeten met overtuigender optredens komen.

Voor Märel Bijveld is het Voice-avontuur na vanavond zo goed als zeker voorbij. Zij is simpelweg niet opgewassen tegen Gerrie Dantuma en topfavoriet Julia. In Team Trijntje bevindt Nicole Bus zich in een soortgelijke netelige positie.

Team Ali B is nog steeds het team met de underdogs. De kans om de finale te halen lijkt voor Jennifer Lynn en Jill Helena wel groter dan voor Vince Irie, maar hij heeft ondertussen ook een niet te onderschatten fanbase opgebouwd.

Het grootste vraagteken zetten we vooralsnog bij Team Ilse. Volgens onze poll en het aantal views op Youtube zou Coosje Smid zich in de gevarenzone bevinden, maar zij scoorde de afgelopen week in iTunes veel beter dan Cheyenne Toney.

Het wordt dus spannend! Openen Wudstik en Mitchell de aanval op de tot nu toe onaantastbare Julia? Breekt Shirma nog door met een verrassender songkeuze? Hoe eindigt de strijd tussen Coosje en Cheyenne? Wat gebeurt er in Team Ali?

Teamprofielen: Team IlseTeam BorsatoTeam TrijntjeTeam Ali B

Reviews: Eerste liveshowTweede liveshowDerde liveshow

Foto: RTL/TVOH Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>