The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Ali B

#TVOH Welk team is het sterkst? Wie zijn favoriet om de finale te halen?

De liveshows in het zesde seizoen van The Voice of Holland beginnen. NLpop bespreekt de teams. Welke coach heeft het sterkste team? Wie zijn favoriet? Er zullen aan het eind van de eerste liveshow twee talenten moeten vertrekken.

Favoriet in Team Ali

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Team Ali: Brace, Ivar Vermeulen, Gaia Aikman, Natacha Carvalho

In tegenstelling tot vorige seizoenen heeft Ali dit jaar al vanaf de audities een van de grote favorieten voor de eindoverwinning in huis. Dat is natuurlijk Brace die veel mensen raakt met zijn Nederlandstalige ballads. Maar gaat hij ook nog wat andersoortige liedjes zingen? En kan hij de druk van de liveshows aan?

We zagen twee jaar geleden hoe Wudstik als favoriet uit de voorrondes kwam maar tijdens de liveshows regelmatig wat vocale steekjes liet vallen. Of dat nou zenuwen waren of juist adrenaline om extra goed te presteren, hij strandde helaas in de kwartfinale. Zo’n scenario moet Brace zien te voorkomen.

Gaia maakte indruk met haar auditie en schakelde rapper Jefferson uit in de The Battles. Hij was een sterke kandidaat, dus zij heeft zich bewezen. Ivar heeft een singer-songwriter-vibe zoals Niels Geusebroek in het tweede seizoen. Daar kan hij ver mee komen. Natacha lijkt iets meer een underdog in dit team.

Of eigenlijk de zwakste schakel. Er komen vanavond eerst zes talenten in de zogenaamde danger zone en de kans is aanzienlijk dat Natacha daar bij zal zijn. In een tweede stemronde moet dan blijken of zij een ronde verder komt.

Ook: Teamprofiel SanneTeamprofiel BorsatoTeamprofiel Anouk

Video: Meest bekeken uit Team Ali is de auditie van Brace

Foto: RTL/William Rutten

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Ali B

  1. Brace

    Ben ik nu de enige die Bruce een jankerd vind? Hij zingt echt iedere keer exact hetzelfde. Vanavond vond ik het meest beroerdst.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Klopt… dit was wel écht zwak. Eens !!

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Vond geen van allen echt goed uit de verf komen qua zang, maar dacht niet dat Brace de zwakste was.

        Die eer zou ik eerder aan die beetje gezette jongen met baard (team Sanne) geven, samen met het meisje met het zware accent. .

        Met wellicht Ivar de, relatief, sterkste.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>