The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Sanne

#TVOH Welk team is het sterkst? Wie zijn favoriet om de finale te halen?

De liveshows in het zesde seizoen van The Voice of Holland beginnen. NLpop bespreekt de teams. Welke coach heeft het sterkste team? Wie zijn favoriet? Er zullen aan het eind van de eerste liveshow twee talenten moeten vertrekken.

Favoriet in Team Sanne

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Team Sanne: Daniël Kist, Dave Vermeulen, Ivan Peroti

Als nieuwe coach heeft Sanne het voordeel dat zij op sympathie van het publiek kan rekenen. Bij Anouk ligt dat ietsje anders door controversiële uitspraken die zij de afgelopen weken deed, maar Sanne wordt heel breed gewaardeerd.

Met Ivan Peroti heeft Sanne een professional in haar team. De coaches zien in hem een finalist maar is hij dat ook voor tv-kijkers? Qua YouTube-views en online buzz haalt hij het niet bij de andere favorieten. Dat hij door de eerste liveshow zal komen mogen we wel aannemen, hij is heel goed, maar hoe ver komt hij?

Bovendien zijn de audities van Daniël en Dave veel meer teruggekeken. Is Ivan misschien zo goed dat het wat saai wordt? Het is nu best moeilijk in te schatten maar vanavond wordt meer duidelijk als voor het eerst een top 6 onthuld wordt.

Daniël en Dave lijken aan elkaar gewaagd. Ze zijn heel verschillend maar kunnen elk een specifieke groep fans motiveren om te stemmen. Daniël de kijkers die van schattig en lief houden, en Dave de fans van rauwe rock? Komen zij vanavond in de danger zone of verrassen ze wellicht door in de top 6 te belanden?

Ook: Teamprofiel AliTeamprofiel BorsatoTeamprofiel Anouk

Video: Meest bekeken uit Team Sanne is de auditie van Daniël Kist

Foto: RTL / William Rutten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>