The Voice of Holland Seizoen 6: Teamprofiel Anouk

#TVOH Welk team is het sterkst? Wie zijn favoriet om de finale te halen?

De liveshows in het zesde seizoen van The Voice of Holland beginnen. NLpop bespreekt de teams. Welke coach heeft het sterkste team? Wie zijn favoriet? Er zullen aan het eind van de eerste liveshow twee talenten moeten vertrekken.

Favoriet in Team Anouk

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Team Anouk: Jennie Lena, Neda Boin

We kunnen stellen dat de komst van Anouk in The Voice niet onopgemerkt voorbij is gegaan. In eerdere rondes deed zij enkele heftige uitspraken met als klap op de vuurpijl vorige week confronterende opmerkingen waardoor de 18-jarige Melissa Meewisse in huilen uitbarstte. Dat was echt een té pijnlijk moment.

Een groot deel van het publiek vindt het geweldig hoe eerlijk en direct Anouk is, maar anderen keren zich tegen haar. Anouk doet er wellicht goed aan om die negatieve vibe iets te nuanceren anders slaat het straks over op haar talenten.

In onze NLpop-poll was Anouk lange tijd veruit de favoriete coach maar in de afgelopen weken is de afstand met Borsato gekrompen tot slechts 3 procent.

Met Jennie en Neda heeft Anouk nog maar twee talenten over, maar wel twee hele sterke. Jennie wordt sinds haar auditie gezien als finalist en potentiële winnares van dit seizoen. Maar kan zij het in de liveshows waarmaken? Heeft zij niet te vroeg gepiekt? Er komt bovendien een bepaalde gunfactor bij kijken.

Jennie zal vanavond zeker in de safe zone komen, maar wat dreigt is een idee van een soort onvermijdelijkheid. Als de competitie richting de finale te veel een ‘Jennie-show’ wordt dan gaan meer mensen (recalcitrant) op haar concurrenten stemmen. Zo’n dynamiek zagen we in Team Trijntje weleens.

Ook: Teamprofiel AliTeamprofiel BorsatoTeamprofiel Sanne

Video: Meest bekeken uit Team Anouk is de auditie van Jennie

Foto: RTL / William Rutten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>