Guus Meeuwis tóch coach in The Voice of Holland

#TVOH • Na jarenlange afwijzingen en kritiek doet Meeuwis het alsnog

Tijdens de finale van The Voice of Holland is vrijdagavond Guus Meeuwis onthuld als opvolger van Marco Borsato. Hij was in polls de meest gewilde nieuwe coach.

Het is verrassend dat Guus alsnog coach in de talentenshow wordt. Hij heeft meerdere keren bedankt voor de eer, en in het verleden was hij kritisch.

‘Simpelweg niet mijn afdeling. Bij The Voice moeten deelnemers na afloop nog hun eigen gezicht bepalen en juist dat blijkt vaak het moeilijkste’, zei Guus eind 2013 toen hem gevraagd werd of hij het zou doen. Hij vond De Beste Singer-Songwriter van Nederland beter, en omschreef die show als ‘heel puur’.

Guus zal in het zevende seizoen van The Voice of Holland plaatsnemen op de draaiende stoel naast Sanne Hans, Ali B en Anouk. De inschrijving is geopend!

Vrijdag sprak Guus kort in RTL Late Night over zijn nieuwe gig.

Video: Eerste reactie van coach Guus Meeuwis

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Guus Meeuwis tóch coach in The Voice of Holland

  1. Sandy

    Welkom Guus! We waren wel klaar met Marco.

      /   Reply  / 
    1. piet

      Waar slaat die reactie nou weer op!

        /   Reply  / 
  2. Henk

    Ik was ook wel klaar met Marco. Ik was wel zo klaar met hem dat ik gewoon geen zin meer had om naar zijn Slotconcert te gaan waarvoor ik kaarten had. Dus deze kaarten heb ik via Marktplaats verkocht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>