WIN de verzamel-cd Afslag NL


Na ruim een half jaar Nlpop vonden we het tijd geworden voor een prijsvraag. Erg lang hoefden we niet na te denken over een toepasselijke prijs:

Universal Music heeft vijf keer de verzamel-cd Afslag NL beschikbaar gesteld. Met daarop hits van Raffaëla, Anouk, Guus Meeuiws, De Dijk, I.O.S. Bløf, Racoon, Kane en ga zo maar door. Wil jij deze schijfjes (cd + dvd) wel op je deurmat horen ploffen?

Dan moet je meedoen aan de prijsvraag. Dat is niet heel ingewikkeld. Let op, de vraag luidt:

‘Wat is jouw favoriete Nederlandse nummer en waarom?’

Kortom: hier zijn geen foute antwoorden mogelijk. Je zult je dus moeten onderscheiden door originaliteit om kans te maken op één van de 5 exemplaren van Afslag NL.

Stuur je antwoord vóór woensdag 25 mei 18.00 uur op naar: [email protected]

Uit alle inzendingen selecteren we vijf winnaars die de cd spoedig daarna thuisgestuurd krijgen. Vergeet dus niet om in je inzending ook je adresgegevens achter te laten! De vijf leukste ‘antwoorden’ publiceren we op Nlpop.

En zoals wel vaker bij prijsvragen: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, op massadeelname volgt diskwalificatie ennuh…. niet spieken bij elkaar!
Mocht je uiteindelijk achter het net vissen, dan kun je de cd natuurlijk kopen in de winkel of online bestellen via Nlstore of Bol.com ofzo.

Rest ons niets anders dan jullie veel succes te wensen!Deze prijsvraag is afgelopen – prijswinnaars vind je hier. Binnenkort nieuwe prijsvragen op Nlpop.blog.nl!

Meer toffe prijsvragen op www.allesgratis.nl of www.PrijZ.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “WIN de verzamel-cd Afslag NL

  1. Ronald Sprang

    Mijn favoriete Nederlandse Nummer is ‘Naar huis’ van Acda en de Munnink omdat deze standaard in mijn cd-wisselaar zit en alles mag eruit behalve deze. Vaak na een ‘zware’ dag selecteer ik dit nummer als eerste en zet het volume open en zing ik luidkeels mee. Ik vergeet alles wat er gebeurd is en weet ik dat ik naar huis ga om mijn dochtertje voor te lezen voor het slapen gaan en daarna samen met mijn vrouw een kop thee te drinken. Geweldig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>