‘Artiesten The Entertainment Group wachten op geld’

Er is heel wat rumoer ontstaan rondom The Entertainment Group, één van de grootste artiestenbureaus van Nederland. Marco Borsato zit in de top, The Entertainment Group organiseert verder evenementen als Symphonica in Rosso. Maar er zijn financiële problemen. “De cashflow is niet op orde”, vertelde Gordon gisteren in RTL Boulevard. “Er is niet genoeg in kas en daardoor krijgen toeleveranciers niet of te laat betaald. Nu het breed uitgemeten in de pers is, vragen veel leveranciers zoals podiumbouwers vooraf hun gage.” Gevolg zou zijn dat de artiesten van The Entertainment Group nog even niet worden uitbetaald.

Bij het bureau staan veel grote namen onder contract, zoals Ilse deLange, Guus Meeuwis, Wolter Kroes en Edsilia Rombley. Trijntje Oosterhuis is al dan niet toevallig dit weekend vertrokken. Gordon meldt dus dat een aantal van hen heeft opgetreden en daarvoor de gage dus nog even op zich laat wachten.

Moeilijk in te schatten, maar wel een zorgelijke ontwikkeling natuurlijk. Hoe gaat dit aflopen?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Artiesten The Entertainment Group wachten op geld’

  1. Anja

    Ik heb een contract in huis van TEG voor een boeking van Trijntje in november. Moet ik nu wel of niet tekenen en betalen…. Hoe kom ik rechtstreeks bij haar manager?

      /   Reply  / 
    1. Jeroen Vos

      Ik zou tekenen en je bank een zogenaamde onherroepelijke bankgarantie t.g.v TEG laten openen, betaalbaar onmiddellijk na het optreden.

      Jij en zij zijn dan 100% zeker!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>