Anouk ziet internationale doorbraak niet meer zitten

AnoukMet Hotel New York keerde Anouk in Nederland terug naar haar superstatus. De verwachting was dat ze het trucje van Nobody’s Wife wel weer even zou herhalen. Dat nummer groeide uit tot een Europese hit. Maar los van wat succesjes in Albanië en Israël bleef het stil met Hotel New York in het buitenland. Nu denkt Anouk dat een internationale doorbraak er nooit van zal komen.
"Een doorbraak in Amerika? Daar hoef ik geen eens over te denken, dat is gewoon een no go", vertelde ze gisteren in het Vara-programma De Wereld Draait Door. "In de rest van Europa wil het al geen eens lukken. Waarom niet? Tell me! Maatschappij, mensen, marketing, geld. Als ik wist waar het aan lag, dan had ik nu allang die Grammy’s in mijn huis staan."

Ze blikte ook nog even terug op de TMF Awards, waar ze dit weekend twee beeldjes in de wacht sleepte. Wat Anouk betreft waren dat ook de laatste twee TMF Awards. "Ik wil niet 21 keer die trap afkomen en dat afgelepte praatje houden. Het is nu wel bekend dat mensen mij leuk vinden. De herhaling vind ik alleen maar irritant. Als ik nu Marco Borsato die trap af zie komen, dan denk ik: NEE! NEE NEE!"

Het is duidelijk Anouk. Evengoed hoop ik dat de volgende plaat gewoon weer een paar knallers als Girl bevat. En dan zal ik stiekem toch weer voor je stemmen ;-)

Zie ook:
- Borsato: Voor mij geen TMF Awards meer
- Anouk verhuist van Ohio naar Amsterdam
- Anouk steekt Atlantische Oceaan over
- ‘Dure’ Anouk vindt Den Haag ‘baggerstadje’

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk ziet internationale doorbraak niet meer zitten

  1. Bianca

    jaaa dat interview was echt geweldig!!
    leuk hoe ze vertelde over elkaar vroeger!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>