Within Temptation met Keith Caputo en Frank Boeijen

Within Temptation is druk bezig om het vuurtje rondom de band weer flink op te laaien. Vandaag zijn opnamen voor de nieuwe clip What Have You Done in Londen. In dit nummer blijkt ook een rol weggelegd te zijn voor Keith Caputo, die bekendheid geniet als solo-artiest en zanger van Life of Agony. En dat is niet de enige artiest waarmee Sharon en haar mannen in duet gaan; half januari staat de band op het podium met niemand minder dan Frank Boeijen!

Misschien niet een voor de hand liggende combinatie, maar als ik zeg: Vrienden van Amstel Live, dan valt bij veel mensen het kwartje. Een grote stunt van het festival om een grote naam als Within Temptation vast te leggen.

Verder meldt de band dat het nieuwe album toch echt onderweg is. Op 24 maart trapt een internationale tournee af in Lissabon die vervolgens door heel Europa gaat. Data in de Benelux zijn nog niet bekend, de band verwacht in maart en april hier te spelen. Meteen de Ahoy' of toch de kleinere zaaltjes?

Zie ook:
- Jij in de nieuwe WT-video What Have You Done?
- Nieuwe Within Temptation agressiever dan ooit
- Ellen ten Damme weer vriend van Amstel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>