Anouk werkt met producer Alanis Morissette

Ging jij ook zo uit je dak op Jagged Little Pill van Alanis Morissette? En houd je op zich ook wel van Anouk. Dan heb ik goed nieuws voor je, want Anouk zal op haar vijfde studioalbum samenwerken met Glen Ballard, de man die het debuutalbum van Alanis produceerde. En ook vele daaropvolgende platen van de Canadese rockster trouwens.

Zoals bekend is Anouk nu in Amerika om de laatste hand te leggen aan die nieuwe plaat. Al veel nummers zouden zijn geschreven, dan volgt nog de moeilijkheid van het opnemen ervan. De verwachtingen voor de opvolger van Hotel New York zijn hooggespannen, wat ongetwijfeld de nodige druk met zich zal meebrengen.

Glen Ballard werkte overigens niet alleen met Alanis Morissette samen. Vele groten der aarde kwamen in zijn studio, zoals Aretha Franklin, Shakira, Celine Dion, Aerosmith, Anastacia en zelfs Michael Jackson.

Ik was al nieuwsgierig naar die nieuwe plaat, maar dit wapenfeit maakt me alleen nog maar nieuwsgieriger. Het lijkt me in elk geval vrij uniek dat zo'n populaire producer als Ballard tijd vrijmaakt voor Anouk, buiten de Benelux toch geen grote ster. Begin december moet het album in de winkels liggen.

Zie ook:
- Anouk kondigt optreden in Gelredome aan
- Anouk naar Amerika voor nieuw album

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk werkt met producer Alanis Morissette

  1. Bram

    Kane is ook bezig met een nieuwe plaat. Die zitten ook in Amerika. Die worden geholpen door het producerstrio The Matrix.

      /   Reply  / 
  2. dzjees

    dat anouk-geval is zo’n dom figuur, kapsones

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>