Moke volgt VanVelzen op

Dat was gisteren even een aangename verrassing bij De Wereld Draait Door. De laatste vrijdag van de maand is altijd mediadag bij het Vara-programma en dan is er ook een muzikaal intermezzo. Vorig jaar werd dat verzorgd door Roel van Velzen, die tussen de onderwerpen door op toepasselijke wijze een nummertje uit de losse pols speelde. Dit seizoen zijn de heren van Moke bereid gevonden om maandelijks op te draven. Een mooi stukje promotie. De heren speelden als eerste het sterke This Plan. Ben benieuwd of Moke volgend jaar daar staat waar VanVelzen zich nu bevindt.

Zie ook:
- Moke krijgt India op Lowlands moeiteloos mee
- Hit of shit: Moke – Here Comes the Summer
- Welk opkomend talent mag voor Nederland naar MTV Awards?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moke volgt VanVelzen op

  1. Lydia

    Persoonlijk vond ik Moke veel sterker dan van Velzen. Roel is zo 13 in een dozijn. Live is hij bijna nooit goed bij stem en zijn eerste 2 hits waren 2 covers. Vond die eerste wel onnederlands goed geschrijven door hem dacht ik. nam ons lekker in de waan.
    Moke ik denk ik ook meer mijn stijl. Dus succes toegewenst!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>