Anouk te druk voor video bij I Don’t Wanna Hurt

Na de lekker hysterische videoclip bij Good God was NLpop erg benieuwd naar de opvolger van Anouk. Dat werd I Don't Wanna Hurt, een ballad waar ook allerlei ideeën voor een video bij te verzinnen zijn. Maar die videoclip gaat er niet komen. Anouk is te druk om een hoogwaardige opvolger te maken. "Met pijn in haar hart heeft ze aangegeven dat die er niet gaat komen, meldt de fanclub.

"In verband met de drukte van de voorbereidingen op de showcases en de Geldredome concerten is het ondoenlijk gebleken een kwalitatief goede clip te maken. Ze gaat, zoals bekend, voor een in haar ogen perfecte clip, en daarvoor ontbrak de tijd en speelden er nog een paar productionele zaken mee waardoor er geen clip komt." Wel wordt er een videootje gemaakt bij de volgende single.

Ten tijde van Good God liet Anouk zich ontvallen niet tevreden te zijn over haar eigen videoclips. Ze zouden in het niet afsteken bij internationale producties als die van Justin Timberlake of Christina Aguilera. Daarom benaderde ze topregisseur Jonas Akerlund, die toehapte voor Good God. Het nummer slingerde onlangs opnieuw de top 10 in.

Eén ding lijkt zeker: de videoclip bij de derde single van hitalbum Who's Your Momma moet weer een juweeltje worden. Nu maar hopen dat de singlekeuze valt op Make It Rain.

En voor de fans: een fraaie akoestische live-versie van I Don't Wanna Hurt:

Zie ook:
- Anouk in onderhandeling met Pinkpop
- Anouk kiest ballad I Don't Wanna Hurt als nieuwe single
- Fans bepalen nieuwe single Anouk

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk te druk voor video bij I Don’t Wanna Hurt

  1. CJ

    idd, Make It Rain is wel het mooiste nummer van haar album

    jammer dat i don’t wanna hurt no more is gekozen als 2e single… vindt hem nogal tegen vallen…..

      /   Reply  / 
  2. reflus

    hoogst waarschijnlijk wordt dat If I Go en het niet het theatrale meer drakerige Make it Rain.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>