Anouk maakt van Modern World een hit met 3 versies

Wat te doen als je album al meer dan 150 duizend keer over de toonbank is gegaan en je toch een succesvolle derde single van het album af wil trekken? Les 6 uit de NLpop-cursus Een Hit Scoren Doe Je Zo: extraatjes. Vooral het gebruik maken van meerdere versies is populair bij de grote artiesten. Ook Anouk is voor deze manier gevallen bij haar nieuwe single Modern World, die in drie verschillende edities zal verschijnen.

Medio mei verschijnt de eerste versie van Modern World. Op 12 en 19 mei volgen nummer 2 en 3. Elke single heeft exclusief bonusmateriaal, waardoor de fans geneigd zullen zijn drie keer de single te kopen. In een hitlijst waarbij de verkopen zijn te verwaarlozen, kun je zodoende snel omhoog schieten.

In het verleden is de methode al meer dan eens succesvol gebleken. Coldplay, Guus Meeuwis en Jan Smit scoorden er zelfs hun grootste hits mee. Voor de hitlijstwatchers: vaak maakt een single de grootste sprong bij de release van het laatste deel. Fans kopen dan in één keer alle oplages en het wonder geschiedt!

Zie ook:
- Anouk strikt weer top-regisseur voor videoclip
- 'Geheime' single van Anouk opgedoken (audio)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk maakt van Modern World een hit met 3 versies

  1. Kevin-K

    Ik koop ze ook alledrie xD

      /   Reply  / 
  2. ivo

    prima toch laat meerdere artiesten dan maar doen wie weet blijft de single dan alsnog bestaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>