Hit of shit: Go Back to the Zoo – Beam Me Up (video)

De naam Go Back to the Zoo zal misschien niet heel snel een belletje doen rinkelen, toch kennen we vrijwel allemaal hun nummer Beam Me Up. Het is gebruikt in een commercial van Nike en de band had daardoor enkele mediagenieke optredens, waaronder in De Wereld Draait Door. Inmiddels heeft major platenmaatschappij Universal zich over de heren ontfermd en is de eerste single een feit.

Bij zo’n reclamehitje hoop je natuurlijk erg op de herkenning. En het melodietje uit de commercial is inderdaad te horen in Beam Me Up, maar niet zo vaak als je hoopt. Dat is ergens een teleurstelling, tegelijkertijd laat het je ook smachtend achter als de 2 minuut 47 voorbij zijn getikt. Zodat je vrijwel meteen nog eens op play drukt.

Beam Me Up blijft dus wel zeker overeind. Sterker nog: fraaie popsong waar de gitaren toch de overhand hebben. Dit nummer zou overal moeiteloos een hit kunnen zijn. Wie weet gaat dat gebeuren?

De video bij Beam Me Up ziet er wat simpel uit, maar wel een fraaie stijl. Een soort rol die wordt afgespeeld, je ziet ze er ook telkens aan de zijkantjes min of meer afgetrokken worden. Leuk element, ziet er heel artistieke uit.

Beam Me Up

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: Go Back to the Zoo – Beam Me Up (video)

  1. Pingback: Hit of shit: Go Back to the Zoo – Electric (video) | Nlpop

  2. Pingback: Go Back to the Zoo scoort met Electric | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>