Nieuw album For Bitter or Worse van Anouk was gelekt

Een opmerkelijk verhaal in RTL Boulevard zojuist. For Bitter or Worse is vanmorgen even beschikbaar geweest in de iTunes store. Ergens zijn formulieren verkeerd ingevuld waardoor het album dus drie weken voor zijn officiële release al legaal verkrijgbaar was. Er is snel ingegrepen waardoor niet veel mensen het album digitaal hebben kunnen kopen. Tot op heden is het album nog niet aangeboden via torrent-sites of diensten als Rapidshare dus de schade lijkt mee te vallen. In een reactie aan RTL Boulevard laat Anouk weten te hopen dat het echte fans zijn die de plaat hebben gekocht en niet zullen lekken.

Oei!

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuw album For Bitter or Worse van Anouk was gelekt

  1. Wesley

    Lekken maar dan!! Heerlijk, 3 weken voor release date. Moeten ze maar niet zo ontzettend stom zijn!

    Alle respect voor Anouk, maar kom op, dan moeten ze de cd’s in de winkel maar wat goedkoper maken hoor. In wat voor tijd leven we!
    De tijd van lang-leve-internet, de verkopen in de winkels zijn toch al naar beneden gegaan, dus willen ze de retailverkoop redden, zullen die prijzen naar beneden moeten.

    Ik zeg dus: lekken maar die handel!
    Eigen schuld :)

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      voor 8, 9 of 10 euro koop je tegenwoordig cd’s online. Ben wel met je eens dat Free Record Shop, Van Leest en Music Store schandalig duur zijn. Zeker als je je bedenkt dat artiesten de gederfde inkomsten uit cd-verkoop allang hebben gecompenseerd via concertkaartjes.

        /   Reply  / 
  2. Benny

    Hij staat wel al op internet… :x

      /   Reply  / 
    1. D-Tinker

      Waar dan Benny?

        /   Reply  / 
      1. Jente

        Waar dan? Ik zoek mij kapot ernaar!

          /   Reply  / 
  3. Mieteo

    Meestal bij de Media Markt 1 of 2 weken na release in de aanbieding voor 10 euro… hoezo duur??

      /   Reply  / 
  4. D-Tinker

    Jaahaa, het gaat er niet om het perse gratis te krijgen. Natuurlijk wil ik ook best betalen. Het gaat er gewoon om dat ik het heel erg graag wil horen. Het gaat om de muziek! Die recordcompanies en platenindustrie interesseren me geen moer. Dus als er gelekt is, dan wil ik het erg graag horen, omdat ik al lange tijd uitkijk naar het album.

      /   Reply  / 
    1. Wesley

      Dat was ook eigenlijk meer het punt wat ik bedoelde.

      En het klopt dat Media Markt vaak stunt, maar ook lang niet met alles. En de eerste maanden zal deze schijf zeker op z’n fullprice zitten. En dan ga je al gauw richting de 20 euro.
      En zoals eerder aangegeven in een reactie, compenseren maatschappijen ruimschoots met concertkaarten, merchandise etc. etc.

      En zoiets laten lekken, is natuurlijk te stom voor woorden. Daar mogen wij internet gebruikers dan ook best de vruchten van plukken. Zo’n fout is gewoon te grof voor woorden.

      We zullen zien of deze nog voor z’n releasedatum ergens op het wereldwijdeweb verschijnt :)

        /   Reply  / 
  5. Marcel

    Ze wachten indderdaad veel te lang met het uitbrenegen van het album.

    Maar cd’s zijn tegenwoordig echt niet duur meer in de winkel meeste cd’s of films komen binnen op een prijs van €12,99 14,99
    En ja die cd van anouk kost de eerste week misschien 19,99 daarna zakt hij wel al in prijs er komt ook veel nmeer bij kijken.
    Net als een game hoeveel jaar zijn ze wel niet met een nieuwe game bezsig hoeveel mensen er aan werken de sofware ga zo maar door.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>