Rigby ziet drie leden opstappen

Problemen bij Rigby. Met nog een paar dagen te gaan tot het eerste optreden in De Wereld Draait Door, stappen drie bandleden op. Het gaat om twee gitaristen en een drummer. Reden is een verschil van inzicht over de te volgen koers in de toekomst, meldt de band op zijn website. De overgebleven drie leden zijn nu naarstig op zoek naar nieuwe muzikanten.

Tja, zulke dingen gebeuren. Het is ook allemaal een beetje raar gelopen voor Rigby. Het album is goed ontvangen door critici, maar behaalde niet de hitlijsten. Ook een echt grote hitsingle bleef uit. Flinke opsteker was de uitnodiging van de Vara om elke maand de mediauitzending van De Wereld Draait Door op te luisteren. Bovendien warmt Rigby dit najaar een aantal concerten van Moke op. Twee kansen om flink wat zieltjes te winnen.

Binnen de groep is nu dus toch wat onenigheid bestaan. Maar op een wel heel ongelukkig moment. Laten we hopen dat er snel nieuwe muzikanten zijn gevonden, het zij op sessiebasis of structureel. Te veel van dit soort grappen zijn uiteindelijk niet goed voor je naam.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rigby ziet drie leden opstappen

  1. Geesje

    Dat gaat lekker!
    Koud bezig en nu al leegloop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>