Bertolf presenteert Snakes & Ladders in stampvolle Winston

Snakes & Ladders is al sinds dit weekend verkrijgbaar, maar gisteren vierde Bertolf Lentink de release van zijn tweede cd. Dat gebeurde op een besloten feestje in de Amsterdamse Winston. De kwalificatie druk mag een understatement worden genoemd, de Winston zat stampvol. En waar bij de meeste cd-presentaties slechts enkele nummers worden gespeeld, stond Bertolf met zijn band ruim een uur op het podium.

Mijn eerste indruk: Snakes & Ladders is vooral gevarieerder dan debuutalbum For Life, waar al meerdere top 10-hits van afkwamen. Veel werk klinkt ook wat steviger en gelaagder. Het maakte mij in elk geval erg nieuwsgierig.

Giel Beelen mocht het ‘eerste’ exemplaar overhandigen. De 3fm-deejay begon zijn praatje met dat Bertolf het niet helemaal had begrepen. “Normaal zet je 4 of 5 goeie nummers op een plaat en de rest zijn vullertjes. Maar dit is echt alle nummers raak! Als jij over drie jaar Wembley uitverkoopt, kunnen wij zeggen: ‘wij waren er bij, daar in Winston’.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bertolf presenteert Snakes & Ladders in stampvolle Winston

  1. Pingback: WIN: 3x cd Snakes & Ladders van Bertolf | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>