Miss Montreal gaat voor elk jaar een kersthit

Het titelloze debuutalbum van Miss Montreal stond ruim een jaar in de hitlijst. De opvolger was na ongeveer een jaar al klaar. Een hoog tempo voor veel artiesten, maar niet voor Sanne Hans en haar band. Ze hadden gewoon zin om nieuwe liedjes te spelen en daar hoort nu eenmaal een nieuw album bij. So… Anything Else? bereikte vorige maand de top 10 van de best verkochte albums van Nederland. NLpop had een kort gesprek met Sanne, na de albumpresentatie.

Iedereen die eens een tv-interview met de zangeres zag, zal zijn overvallen door haar charismatische voorkomen. Een stotter die bijna aandoenlijk is, de nodige zelfspot en bovenal heel veel humor. Maar is die houding ook echt? Het lijkt er wel op. Ze hoort het vaker. Maar volgens Sanne komt het vooral omdat ze zo benaderbaar is. Van sterallures geen sprake, en via Twitter (veelvuldig gebruik!) staat ze dichtbij haar luisteraars.

So… Anything Else is een echt bandalbum geworden, grotendeels in de steigers gezet tijdens het toeren door Nederland. Een plaat met veel snelle nummers waarbij de drummer aftikt en Miss Montreal stevig doorspeelt. Zonder het predikaat popliedje uit het oog te verliezen. Eerste single Swing the Night Away is wat dat betreft een prima visitekaartje.

Het kerstliedje Being Alone at Christmas staat ook op de plaat, meteen haar tweede top 10-hit vorig jaar. Gaat ze net als Mariah Carey nu elk jaar de hitlijst in rond december. “Dat denk ik wel!”

Bekijk het vragenvuur met Miss Montreal:

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Miss Montreal gaat voor elk jaar een kersthit

  1. Jay Dee

    Wat een dom mens. Nu al anouk gedrag en dat zo vroeg in je carriere. bah. of ze dat nu wel of net is, ze komt in ieder geval helemaal niet sympathiek over.

      /   Reply  / 
    1. Mydecember

      Anouk gedrag, hoe kom je daar bij? :P

        /   Reply  / 
  2. Jay Dee

    lekker wegkijken van camera bah. ze moet een duet met frans bauer doen. kunnen ze samen gaan stotteren lol

      /   Reply  / 
    1. Mydecember

      Ze kijkt naar de interviewer en de rest van haar band die daar ook is, dat heeft toch niks te maken met onsympathiek zijn?

        /   Reply  / 
  3. Johan van de Velde

    Ben geen superfan van Miss Montreal, maar vind Sanne Hans wel een leuke, eigen en integere persoonlijkheid ten toonspreiden.
    Prima aanwinst voor de vaak saaie Nederpop.
    Leuk interview ook.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>