Nieuwe video bij Beam Me Up van Go Back to the Zoo

Kijkers van Comedy Central krijgen deze maand veelvuldig Beam Me Up van Go Back to the Zoo te horen. De allereerste single ooit van het gezelschap wordt gebruikt onder de promo’s voor hitserie Californication, waar een nieuw seizoen van begint in Nederland. De heren zelf hebben – terecht – het gevoel dat nog lang niet het maximale uit Beam Me Up is gehaald, dat eerder ook al te horen was onder een Nike campagne. Dus krijgt Beam Me Up een tweede leven met een nieuwe videoclip.

Het filmpje is lekker rechttoe-rechtaan. We zien de heren spelen op een wat industriële plek, misschien een onbestemde plek onder een brug of ergens op een oude bouwplaats. Geen special effects, geen rookmachines, geen overdreven belichting maar gewoon: de mannen van Go Back to the Zoo puur en op dreef.

De eerste keer deed Beam Me Up niets in de hitlijst, maar bracht het Go Back to the Zoo wel veel bekendheid, dat weer in later hitlijstsucces uitmondde. Anno 2011 Beam Me Up alsnog in de charts?

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video bij Beam Me Up van Go Back to the Zoo

  1. Jeroen_ca

    Embedding this video is disabled by its owner

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>