Voorbeschouwing release Hydra, Within Temptation is terug!

Derde single van Hydra is duet met Soul Asylum-frontman Dave Pirner

Overmorgen komt Hydra, het zesde studioalbum van Within Temptation, uit. De plaat is her en der illegaal gelekt en de reacties zijn tot nu toe heel positief. Enkel op basis daarvan kunnen we op NLpop uiteraard geen preview baseren.

Maar in de pre-order staat Hydra in Nederland en België ook heel sterk in de startblokken (in iTunes op 24 en 59), en ook in Duitsland, Japan, Mexico, Zwitserland en de Verenigde Staten zien nu al we noteringen in de top 200.

De eerste recensies van Hydra zijn ook positief. Allerlei rockzenders en -sites beoordelen de plaat goed, variërend van ruim voldoende tot zelfs meesterlijk. We kunnen dus zeker zijn van een succesvolle wereldwijde release, vrijdag.

Ter begeleiding van de albumrelease is nu ook de derde single gelanceerd; Whole World Is Watching is een duet met de 49-jarige Soul Asylum-frontman Dave Pirner. Op de Poolse editie van Hydra is Whole World Watching een duet met de 35-jarige Piotr Rogucki, leadzanger van de Poolse rockband Coma.

iTunes: Hydra (Premium Edition)
Bol: Hydra en Hydra (Deluxe Mediabook, 3Cd+2LP+Songboek)

Within Temptation ft Dave Pirner - Whole World is Watching

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Voorbeschouwing release Hydra, Within Temptation is terug!

  1. Ronald

    Ben benieuwd. Tof dat ze grote namen uit de rock en metal hebben weteb te strikken voor samenwerkingen. Maar eerder deed WT dit natuurlijk al met Keith Caputo.
    Ik zeg binnenkomst in de Top 10 voor het album.

      /   Reply  / 
    1. Peterke!

      Ik zeg binnenkomst op #1 als het even mag. Ik vind het jammer dat hun vorige album die positie al niet bereikt had. Ik ben heel benieuwd naar dit album. De 3 singles zijn echt klasse en ik verwacht dat de rest ook weer top zal zijn!

        /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Mooi nummer. Goed gezongen.
    Hit? Hmm misschien niet.
    Het is wat ouderwets.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>