Frans Duijts vanavond in Jan Smit: De Zomer Voorbij

Het vuurtje rondom Frans Duijts is al aardig opgestookt, maar vanavond zal de vlam weer in de pan slaan. De volkszanger is namelijk onverwachts te gast in Jan Smit: De Zomer Voorbij. Jan had in Spanje te maken met een afzegger en last minute is Frans Duijts opgetrommeld. Jan, de 3j's en Nick & Simon hebben zeker wel iets met Frans Duijts. Want binnen het team van Volendam Music (management en platenmaatschappij) is er iemand groot fan van de volkszanger en die zingt al de hele zomer het liedje Denken dat je alles mag.

Frans is niet te beroerd om af te reizen naar Spanje en zo geschiedde. Denken dat je alles mag is weliswaar weinig op de radio te horen, het nummer stond eerder dit jaar wel genoteerd in de Single Top 100. Het titelloze debuutalbum van Frans staat inmiddels op 38 in de album charts. In De Zomer Voorbij zal iedereen in de discotheek het nummer klakkeloos meezingen. Inclusief Jan en zijn muzikale vrienden.

Zie ook:
- Album Top 100: Borsato blijft 1, Jan krabbelt op

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>