Dus toch… Jan en Yolanthe uit elkaar

Zie hier de voorpagina van De Telegraaf uit april 2007. Jan en Yolanthe kondigen dolgelukkig aan een relatie te hebben. Eind vorig jaar betrokken ze samen een huis in Volendam en is zelfs moeder Van Kasbergen naar het vissersdorp verhuisd. Maar nu is het sprookje voorbij. Evert Santegoeds speculeerde er al weken over in Privé en SBS Shownieuws en vanmiddag komt het officiële statement, meldt RTL Boulevard. Het management heeft het bericht inmiddels bevestigd.

Wat ontzettend sneu voor Jan. Hij was zo intens gelukkig met zijn Yolanthe. Konden we zien in de soap maar ook terughoren in zijn muziek. Meerdere nummers zijn rechtstreeks door haar tot stand gekomen.

De nummer 1-hit Dan Volg Je Haar Benen is een ode aan haar en ook Je Naam in de Sterren is aan Yolanthe gekoppeld; een nummer voor haar overleden vader, die Jan nooit heeft gekend. Ook tijdens Jans stemproblemen stond zij hem dag en nacht bij, de periode waarin hij een groot deel van het album Stilte in de Storm opnam.

Jan zit momenteel nog in een periode van optredens. Weliswaar is de officiële toer afgerond, her en der speelt hij nog wel, al dan niet met band. Dat worden dus zware tijden. Daarna volgt een periode van songs schrijven. Het nieuwe album zal dus mogelijk iets donkerder worden dan zijn voorgangers. Maargoed, ook van leed in het leven schrijf je uiteindelijk mooi materiaal.

Vanavond in de showbiz-rubrieken alles over de breuk. Sterkte!

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Dus toch… Jan en Yolanthe uit elkaar

  1. Robin

    Wat vind ik dit jammer; was toch een leuk stel!

      /   Reply  / 
  2. el-g

    vooralsnog meld alleen de site van Boulevard het en nemen alle andere sites het over…. Maar als het waar is; zwaar kut natuurlijk!!!

      /   Reply  / 
  3. el-g

    en speculeer je gelijk verder… beide zitten bij de Tros, waar ze toch als een soort koppel waren binnen gehaald (als mevrouw van Kasbergen niet met meneer Smit ging zat ze echt niet bij de Tros). Als Jan daar amper te zien als presentator (alleen zijn soaps en die Muziekfeesten)

      /   Reply  / 
  4. carola

    ik vind het heel jammer dat het nu uit is ze paste heel goed bij hem , dit heb ik niet verwacht, ze hadden plannen voor later ik vind het echt heel jammer voor jan.

      /   Reply  / 
  5. Peter

    Ik vrees dat, na de hele Toppers-soap van de afgelopen weken, dit nu weer het onderwerp van gesprek gaat worden. Zij maakt altijd een hele geslepen,manipulatieve indruk, alsof onze Jantje wel van pas kwam om verder te komen met haar carriere en wellicht is ze nu op hem uitgekeken. Als dit zo is, dan vermoed ik dat Jan Smit dit dan weer totaal niet door heeft gehad. De foto’s waarop ze samen staan, kwamen toch altijd een beetje fake over.
    Anyway, weer over tot de orde van de dag.

      /   Reply  / 
    1. Karel

      Ik vermoed dat Wesley Sneider net iets meer geld heeft en bij Madrd voetbalt, dussss……, 1 en 1 is 2.

        /   Reply  / 
  6. karin

    Ze hebben hun relatie altijd breed uitgemeten in de pers en handig gebruikt. Ja dan kun je jezelf op deze momenten niet verstoppen. Volendam is niets voor Jolante dat is meer een wereldvrouw.

      /   Reply  / 
  7. Ria

    Ze hebben elkaar kennelijk niet meer nodig.

      /   Reply  / 
  8. Henk

    Zij past(e) gewoon niet bij Jan. Dat ziet toch elke blinde!!! Hij is een leuke, simpele, ongecompliceerde en no-nonsense jongen en zij heeft veel te veel allure voor hem. Jammer voor Jan, want hij hield volgens mij heel veel van haar. Maar ik denk dat zij toch meer een vent moet hebben die meer overwicht moet hebben. En Jan is te lief voor haar volgens mij, hij zette haar op een voetstuk en daar val je uiteindelijk altijd van af.

      /   Reply  / 
  9. Geesje

    Ben benieuwd hoe vlug ze nu door de Tros gedumpt gaat worden.

      /   Reply  / 
  10. Richard

    en maar zeggen tegen heel de wereld dat ze van elkaar houden kots kots kots, handje peperemuntje pffff, wat staan ze voor paal voor heel nederland!

      /   Reply  / 
  11. Richard

    waaaaaaahhaaaa er staan nu zelfs fotos een van een zoenende jolanthe met wesley. Wat staat die jan voor volendamse paal!

      /   Reply  / 
  12. jorino

    jan er zijn meer vrouwen als kerken het mooiste is dat je ze pakt aan de lopende band

      /   Reply  / 
  13. Pingback: Jan Smit voor het eerst sinds breuk weer interview op tv | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>