Jan Smit wordt hypnotiseur

Nou ja, bijna dan. De zanger heeft een nieuwe presentatieklus bij de Tros te pakken: Ik Weet Wat Je Deed. Dit programma van Eyeworks (Reinout Oerlemans) staat in het buitenland bekend als I Know What You Did Last Friday. Kandidaten worden onder hypnose in de studio gebracht en daar ontwaken ze. Vervolgens krijgen ze allemaal vragen over wat ze de afgelopen week hebben uitgespookt terwijl ze onder hypnose waren.

Jan Smit is al ruim twee jaar verbonden aan de Tros als presentator, maar heeft de afgelopen maanden niet bijster veel gedaan. Daar lijkt nu dus verandering in te komen, aangezien deze zomer ook De Zomer Voorbij wordt opgenomen. Ik Weet Wat Je Deed wordt vooralsnog één keer uitgezonden, maar bij succes wordt een hele serie bij de Tros besteld.

Jan is deze zomer natuurlijk ook overal in het land te vinden voor optredens. Op 21 juni speelt hij in het stadion van FC Volendam samen met Nick & Simon en de 3js oftewel de Votown Allstars.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit wordt hypnotiseur

  1. jos

    Toepasselijke titel voor Jan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>