Bushokjesposters Jan Smit in onderbroek ‘collectors items’

Het duurt niet lang meer voordat Jan Smit duizenden abri’s (bushokjes) door heel het land siert, slechts gehuld in een strakke boxershort. Afgelopen vrijdag heb je in De Palingsoap kunnen zien hoe de fotoshoot verliep, op de officiële Twitter nog enkele pikante foto’s van Jan in onderbroek. Toen Jan drie jaar terug voor zijn eigen onderbroekenlijn in de bushokjes hing, sneuvelden er heel veel. Nu ligt dat anders. “Het moet een collectors item worden”, aldus de fotograaf in de uitzending.

Dat wil zeggen: iedereen moet de posters willen hebben, maar ze mogen er niet voor slopen. In plaats daarvan kun je de posters bestellen via de fotograaf of Jan Smit.

Laat ik een gouden tip geven aan alle fans die Jan wel boven hun bed willen in die nieuwe onderbroeken: je kunt je ook bij het bedrijf achter de bushokjesposters melden, JC Decaux. Tijdig je bestelling plaatsen en als de campagne is afgelopen ophalen in Diemen. Werkt gegarandeerd en is helemaal kosteloos!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bushokjesposters Jan Smit in onderbroek ‘collectors items’

  1. Pingback: Jan Smit belooft geen ‘plakonderbroeken’ meer | Nlpop

  2. Pingback: Jan Smit weer volop te bewonderen in C&A ondergoed | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>