Bob Offenberg kruipt in huid van racistische Eric Cartman

BREKEND nieuws! Bob Offenberg (voorheen bekend als zanger Bob) zet zijn zangcarrière op een zijspoor om te gaan acteren. Bob heeft de hoofdrol gekregen in The Real South Park, een nieuwe comedyserie van Comedy Central waarin South Park naar Amsterdam wordt vertaald. En Bob kruipt in de huid van de vuilbekkende en racistische Eric Cartman. Stan, Kyle en Kenny worden gespeeld door Silvan Zomerdijk, Samuel Lochtenberg en Sam van Asbeck.

Het is niet de eerste keer overigens dat Bob acteert. Eerder had hij al een gastrolletje in de Net 5-serie De Co-assistent en kon je hem zien in de kleine film Hou Holland Schoon.

The Real South Park laat echte kinderen zien die de avonturen van Cartman en zijn vrienden beleven. De serie speelt zich af in Amsterdam en geeft op de bekende South Park manier reactie op de Nederlandse cultuur. De seriewerd opgenomen op verschillende locaties in Amsterdam. Net als in de eerste seizoenen van South Park komt in deze serie Kenny telkens om het leven.

The Real South Park is vanaf 1 april te zien op Comedy Central.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Bob Offenberg kruipt in huid van racistische Eric Cartman

  1. Hans

    Wat een heiligschennis..

      /   Reply  / 
  2. Seppe

    Haha, vanaf 1 april… Een levensechte South Park, dat moet wel een grap zijn.

      /   Reply  / 
  3. AJ

    Gast het is 1 april hahaha

      /   Reply  / 
  4. Estufa

    Mischien dat ze dan het nieuwe south park seizoen gaan starten. Die is in Amerika al begonnen. Zodat de mensen die toch gaan kijken op 1 April niet helemaal teleurgesteld zullen zijn (of mischien zelfs opgelucht).
    SPOILER———————
    Ik hoorde dat Tiger Woods flink in de zeik wordt genomen en dat zijn nieuwe spel niet meer om golven maar om het verneuken van zijn leven zou gaan.

      /   Reply  / 
  5. Hater

    Godverdomme, ik hoop het niet.

    Iedergeval niet met dat grafkind van een Bob, vuile dikzak dat ‘t is.

    South Park is geweldig, en een spin-off zou dit zwaar hard kunnen verneuken! NIET DOEN

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>