WK Voetbal: Hein Alberts – Beesies Lied (video)

Talloze artiesten hebben het WK Voetbal in Zuid-Afrika aangegrepen voor een voetballiedje. NLpop pikt in aanloop naar het WK Voetbal een aantal plaatjes er tussen uit. Vandaag: Hein Alberts met Beesies Lied.

Het is 1967 als Ronnie & De Ronnies (een pseudoniem van Peter Koelewijn) een hit scoort met het nummer Allemaal Beestjes. Koelewijn probeerde sindsdien van het nummer in andere bewerkingen nogmaals een hit te maken (dat deed hij immers ook met Kom van dat Dak af en Who the f*ck is Alice) maar al zijn pogingen waren tevergeefs. Nu Albert Heijn strooit met zijn eigen beesies lijkt de tijd rijp voor een zomerhit: Beesies Lied.

Op YouTube is een home made video verschenen bij het Beesies Lied, dat is ingezongen door Hein Alberts voor het WK Voetbal van 2010. Hein heeft de originele compositie grotendeels intact gelaten, alleen duiken de beesies nu niet op na teveel drank (of drugs) maar na het winkelen.

En weet je? Ik zie het zomaar gebeuren dat dit de officieuze WK-hit van dit jaar wordt.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>