Marco Borsato gaat Andrea Bocelli met duet aan eerste nummer 1-hit helpen

Marco BorsatoDe duetten met Nederlandse sterren was Marco Borsato zo onderhand wel ontgroeid. Trijntje Oosterhuis, Sita, Do… Allemaal leuk en aardig, maar de Alkmaarse zanger vond het tijd worden voor het echte werk. En dus toog hij af naar Italië om een duet op te nemen met niemand minder dan Andrea Bocelli. Dat berichtte RTL Boulevard vanavond. Het programma mocht al enkele beelden vertonen van zijn bezoek, maar nog niets laten horen van het liedje Because We Believe.
Loe Beerens)Begrijpelijk, want met deze potentiële hit wil platenmaatschappij Universal natuurlijk alle vorm van piraterij voorkomen. Daar gaat een zorgvuldig marketingplan achter schuil, waarvan vanavond de eerste stap is gezet: het lekkermaken van de fans. Straks, dan pas mogen we losgaan op het nummer. Dat zal wel weer een vette nummer 1-hit worden. Marco’s eerste niet-Nederlandstalige nummer 1-hit, en de eerste topnotering qua singles in Nederland voor Andrea Bocelli. Bocelli zingt Because We Believe ook tijdens de afsluitceremonie van de Olympische Winterspelen in Turijn, maar dan solo.

Zie ook:
- Nog één week tot duet Bocelli & Borsato

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marco Borsato gaat Andrea Bocelli met duet aan eerste nummer 1-hit helpen

  1. isabeau

    heey mijn msn is [email protected]

    voeg me toe a.u.b ik ben een leuke meid van 15 jaar en woon in ede wie weer cam aanwezig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>