Bastiaan Ragas heeft een hit. Hij weet het alleen nog niet.

Bastiaan RagasZit u stiekem ook al mee te neuriën, als die reclame van Kanaal Digitaal op tv langskomt? ‘Er zit iets moois in de lucht, er zit iets moois in de lucht’ Ja? U bent niet de enige. Want Bastiaan Ragas, de vertolker van het nummer, heeft hiermee een regelrechte hit in handen. Ik denk alleen niet, dat ie het zelf al weet.

Vorige week schreef Nlpop.blog.nl een stukje over het aanstaande album van de zanger, en daarin verwerkten we lollig het zinnetje uit de commercial. Maar sindsdien is het met afstand de meest gebruikte zoekterm op dit blog, dag in dag uit.

Dat gebeurde eerder met nummer als het kerstlied van Kus, de sinterklaashit van Coole Piet en het gelegenheidscollectief Katja met De Jeugd van Tegenwoordig. Dat werden stuk voor stuk grote hits.

Maar zoals de zaken er nu voorstaan, lijkt het er niet op dat Ragas op korte termijn het liedje uit de reclame op single uitbrengt. Alleen zijn nieuwe album zit in de pijplijn voor later dit jaar. En dat is niet zo slim. Want met reclameliedjes moet je snel toeslaan, anders ben je te laat.

Dus bij deze een gouden tip aan Bastiaan Ragas, zijn management en natuurlijk Kanaal Digitaal: breng als de sodemieter deze hit op de radio en in de winkels!

Zie ook:
- Bastiaan Ragas: ‘Er zit iets moois in de lucht!’
- De Belly Rollercoaster van Nokia
- Anouks Girl potentiële wereldhit. Dankzij Nike

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bastiaan Ragas heeft een hit. Hij weet het alleen nog niet.

  1. Max

    Inderdaad de enige reclame waarbij het volume harder gaat bij mij :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>