Volendammer rel: Anny mag niet zingen bij afscheid BZN

Jan KeizerVorige week solliciteerde Anny Schilder nog naar een rol bij het afscheidsconcert van BZN in 2007, maar het blijkt nu dat dit niet zo verstandig is geweest. Aan De Telegraaf laat BZN-zanger Jan Keizer weten dat hij geen muzikale rol had toebedeeld aan de voormalige zangeres van de Band Zonder Naam. "Er is geen sprake van
optreden met BZN. Dit is het afscheidstournee van de huidige band", aldus Keizer in de krant. Hij vervolgt: "
Nu wij over
anderhalf jaar stoppen, zou het heel gek over komen ten op zichte van Carola
als Annie de bühne weer op zou komen. Ik bedoel met van harte welkom dat
Annie ‘n mooi plaatsje in de zaal krijgt naast wat andere bekende mensen die
het goed met ons voor hebben. Ik hoop dat ze komt, dan drinken we nog ‘n
lekker glaasje wijn en halen we nog wat leuke herinneringen op."

Vorige week liet Schilder aan De Telegraaf weten best te willen komen naar het afscheidsconcert, maar alleen op persoonlijke uitnodiging.
"Het enige is, dat ze het dan op een andere manier moeten vragen dan met een
simpel kaartje. Zo ben ik voor het veertigjarig bestaan van BZN uitgenodigd.
Daarop wilde ik niet reageren. Maar als Jan Keizer me nu zelf belt, dan zeg
ik wel ‘ja’", aldus Schilder in de krant.

Het is natuurlijk nog even afwachten tot de cijfers van het Hollands Oplage Instituut bekend worden gemaakt, maar het lijkt me zo dat De Telegraaf dit kwartaal goede zaken doet. Want het lijkt er op dat ze in Volendam uitsluitend met elkaar communiceren via dat medium. Ik kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk uit deze sappige BZN-rel!

Zie ook:
- Anny Schilder solliciteert naar plekje afscheidsconcert BZN
- Carola Smit wilde nog niet stoppen met BZN

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Volendammer rel: Anny mag niet zingen bij afscheid BZN

  1. Jan Alderliefste

    Vind het schandalig hoe ze met Anny om gaan. Zonder Anny en Tol en Tol was BZN nooit geweest zoals het nu is. En dan mag ze komen op het 40 jarige feest van Bzn Mon Amour zingen met Frans Bauer tuurlijk deed ze dat niet gelijk heeft ze.Laten we niet vergeten dat BZN de grootste hits heeft gehad met Anny. Carola zingt geweldig maar is zeker geen Anny Schilder. Ik hoop dat ze er uitkomen en alsnog Anny vragen en de andere oud bandleden al is het maar voor 1 nummer.

      /   Reply  / 
  2. natasja

    Ik vind het onzin.
    Annie is al een hele tijd weg en heeft haar afscheid al gevierd, zij heeft toen zelf besloten om weg te gaan. Het zou inderdaad lullig zijn voor carola die ondertussen al heel wat meer jaartjes erop heeft zitten als zij met dat afscheidsconcert naast jan keyzer zou staan, ze kan natuurlijk altijd 1 liedje meezingen maar dat was het dan.

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Dit is de grootste waanzin. Annie is een zoveel betere zangeres als Carola, dat willen ze niet bij het afscheid. Zonder Annie (en Tol en Tol) was de BZN-sound er nooit gekomen. Luister eens naar Cry to me, dat is kippevel, dat kan Carola gewoon niet. Sorry, dat is dan een heel gewoon zangeresje, wat niets voorstelt.

      /   Reply  / 
  4. Alma

    Anny heeft een eigen afscheidsconcert gehad met de hele band BZN toen zij wegging bij BZN. Toen zij wegging kwam Maribelle ook niet zingen op haar afscheid (Maribelle was de zangeres voor Annie). Hetzelfde geldt voor Tol en Tol, zij namen in 1986 afscheid van de band. Nu neemt de huidige band 23 jaar later zelf afscheid. Dat is het afscheid van de huidige bandleden. Dan hoeft Anny niet weer te zingen. Dat zou zelfs ongepast zijn. De band heeft alle ex-leden op het podium bij naam genoemd en bedankt voor alles wat ze voor de band hebben betekend. Ook waren er mooie beelden van Anny tijdens haar BZN periode. Dat is genoeg. Jammer dat ze dat zelf niet zo gezien heeft en dat ze er niet was in de zaal zaterdagavond. Dit is haar eigen keus geweest, dat kun je de huidige BZN band niet verwijten.

    Bovendien, als jij 23 jaar weg bent bij een werkgever, verwacht je toch ook niet dat je weer gaat werken op de dag dat de werkgever afscheid neemt ?

      /   Reply  / 
  5. April

    was dat nu, annie schilder had moeten zingen,welneeeee gelukkig heb ik dat ordinaire mens niet gezien….

      /   Reply  / 
  6. doornroosje

    ik vind hetstomwant vandirkvan dehorstmogtenzeabsoluut niet stoppen!
    alshijnoghad gelefeefddan wasditzeer zeker niet gebeurt
    ikvind het belachelijkdat jankeizer anny schilder weergevraag d heeftna25jaar
    want hijheeft carola gewoonlaten cvervalen……………
    tjahjan tuijp moest zijn jongensdrom heelaaslaten vervalenomdat jankeizer gewoon weer met annie verder wou
    te stom voor woorden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>